Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

“Transleiteris” uzstāsies FonoKlubā

Jānis Sildniks, 01.12.2009. 10:44

Piektdien. 4. decembrī, plkst. 22:00 bezmaksas pasākumā Fonoklubā uzstāsies dziesmu „Es Sūcu Skuķi”, „Tiec Zem” un „Rullē” autors – “Transleiteris”.
“Transleiteris” uzstāsies FonoKlubā

Katru dienu mēs pa radio vai televīziju dzirdam dziesmas, kas, pateicoties to popularitātei, pelna, iespējams, pat vairāk kā dažs labs mūsu valdībā. Studijas „Skapis” pārstāvētais mākslinieks „Transleiteris” piedāvā ieskatīties, par ko tad īsti dzied šo dziesmu autori:”Mēs ņemam visiem labi zināmus un pašu cilvēku iebalsotus hītus, pārtulkojam un iedziedam tieši tāpat kā oriģinālajā versijā,” atzīst mākslinieki.

Negaidīti lielu popularitāti pēdējo mēnešu laikā ir izpelnījusies Katy Perry dziesma „I Kissed a Girl” transleitera versija „Es Sūcu Skuķi”, Lady Gaga hīts „Pokerface”, kurš tiek iedziedāts zem nosaukuma „Pokerseja” un pavisam nesen klajā laistais video dziesmai „Seksī Slampa” (oriģināli - Guetta feat. Akon „Sexy Bitch”).

Kopā ir pārtulkotas nu jau vairāk kā desmit dziesmas, kuras var klausīties studijas „Skapis” draugiem.lv mūzikas profilā.

Jaunākais video:
http://www.youtube.com/watch?v=ubzv2VXC8UI

www.fonoklubs.lv

Ieeja klubā no 18 gadu vecuma

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV