Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Notiks pirmā Cosmo ballīte Latvijā “Cosmopolitan Night Out”

saint.lv, 01.12.2009. 10:54

Kad skatlogos parādās seksīgākās ballīšu kleitas un meikapa tendences pieprasa dzīvīgus toņus, ir laiks skaļākajam un košākajam pasākumam pilsētā. 4.decembrī notiks pirmaā pasaulslavenā žurnāla “Cosmopolitan” ballīte Latvijā “Cosmopolitan Night Out”.

Tas pārsteigs ar Ņujorkas labāko deju klubu atmosfēru, jo pasākuma īpašais viesis ir pasaulē pazīstamais portugāļu dīdžejs Jack Malipan no dueta “Stressless Project”, kurš rada dievišķu mūzikas kokteili ar Disco, Soul, Afro un Latin elementiem.

“Cosmopolitan Night Out” uzstāsies arī Baltijas valstīs iemīļotais DJ Rudd/Ritma Institūts (Latvija) un noslēpumainais DJ Romantronix/House Of Love. Nia (Latvija), kā arī talantīgais DJ Sly (Latvija), kurš savu karjeru sāka leģendārajā Rīgas bohēmas klubā “DECO Bar”.

Tikpat fantastisku priekšnesumu sniegs jaunā, stilīgā rokgrupa “Laime Pilnīga”, kas ne vien spēlē īstu rokmūziku, bet kā modeļi ir piedalījušies novembra “Cosmopolitan” modes foto sesijā. Ar dzīvo uzstāšanos “Cosmopolitan Night Out” piedalīsies arī seksīgā dziedātāja Diana Moon un mūziķis Markus Riva.

“Cosmopolitan” ballītes visā pasaulē ir ievērojamas pilsētu naktsdzīves sastāvdaļas. Tās apmeklē gan slavenības, gan žurnāla “Cosmopolitan” lasītāji. Nu par tradīciju tās kļūs arī Latvijā.

“Cosmopolitan” ir vislabāk pārdotais žurnāls pasaulē un arī Latvijā. Tas ir starptautisks izdevums spēcīgām, inteliģentām, neatkarīgām sievietēm, kuras mīl dzīvi, un tiek izdots 26 valodās un izplatīts vairāk nekā 100 valstīs, kas padara to par vienu no dinamiskākajiem zīmoliem pasaulē.

“Cosmopolitan Night Out” notiks stilīgākajā Vecrīgas restorānā “Kid*”.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV