Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

“Trendkill Method” piedāvā pirmo oficiālo singlu no jaunā albuma “Affective Arousal”

Deniss Melniks, 01.12.2009. 14:57

Grupa “Trendkill Method” piedāvā dziesmu  "Pleasures Makes Me Paranoid" no albuma “Affective Arousal”, par kura iznākšanu tiks paziņots jau tuvākajā laikā.
“Trendkill Method” piedāvā pirmo oficiālo singlu no jaunā albuma “Affective Arousal”

Albumā ir iekļautas 11 dziesmas, no kurām dažas ir labi pazīstamas no grupas koncertiem. Albumu producēja Deniss Melņiks ( TRENDKILL METHOD ,HOSTILE BREED ,ICON IN ME ) un Jakobs Hansens (PESTILENCE, ABORTED, MERCENARY, HEAVEN SHALL BURN, TYR, NIGHTRAGE ).

Dziesma ierakstīta Volk Recordings studijā ar inženiera Sergeja "Amsterdam" Laletina palīdzību, savukārt albuma mikss un masterings tika veikts ar Jakoba Hansena palīdzību Hansen studijā.

Dziesma “Pleasures Makes Me Paranoid" pirmo reizi tiks atskaņota  5. decembrī klubā „Melnā Piektdiena”, pasākuma “MONOLITH DIVISION” ietvaros, kurā dalību arī ņems tādas grupas kā: Krievijas alternatīvā metāla grandi - “Беzумные усилия” un viena  no pašmāju veiksmīgākajām grupām - “Lassie The Cat”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV