Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Deivids Bovijs noliedz, ka 2010. gadā piedalīsies "Glastonbury"

Egija Petrova, 02.12.2009. 00:10 | komentāri (1)

Laikrakstos tika ziņots, ka Deivids Bovijs „apver piedāvājumu” uzstāties mūzikas festivālā "Glastonbury". Mūziķis noliedz ziņas, ka nākamajā gadā piedalīsies nākamā gada mūzikas festivālā.
Deivids Bovijs noliedz, ka 2010. gadā piedalīsies "Glastonbury"

27. novembra paziņojumā bija teikts, ka Bovijs apsver domu uzstāties jūnija mūzikas sarīkojumā, bet šobrīd dziedātājs savā mājaslapā (Davidbowie.com) apstiprināja, ka šis stāsts ir „pilnīgi nepatiess”.

Dziedātājs savā mājaslapā publicētā rakstā "Baumas, meli un stāsti, kurus viņi izdomā...386. daļa" ("Rumours and lies and stories they made up...Part 386") paziņoja: „Ziņu aģentūra "Mail Online" ir publicējusi nelielu rakstu par to, ka Deivijs Bovijs "apsver piedāvājumu" uzstāties 40. gadu jubilejas mūzikas festivālā "Glastonbury". Diemžēl šis stāsts ir pilnīgi nepatiess.”

Šīs ziņas nāca klajā tieši tai pašā nedēļā, kad Maikls Īviss apstiprināja, ka grupa "U2" būs viena no populārākajām grupām, kas piektdienas vakarā, 25. jūnijā, uzstāsies nākamā gada mūzikas festivālā "Glastonbury" .

27. novembrī TV raidījumu vadītājs Džonatans Ross savā "Twitter" profilā rakstīja, ka grupas "Muse" dalībnieks Metjū Belamijs ir teicis viņam, ka grupa „iespējams” piedalīsies mūzikas sarīkojumā, lai gan to nav apstiprinājuši ne mūzikas festivāla "Glastonbury" pārstāvji, ne pati grupa.

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV