Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Raimonds Pauls uzstāsies Operā

Kristīne Golubova, 02.12.2009. 09:06 | komentāri (3)

„RĪGAS RITMI” Ziemassvētku ieskaņas koncertā 7.decembrī plkst.19.00 Latvijas Nacionālajā Operā notiks  Pirmatskaņojumi diviem Maestro projektiem.
Raimonds Pauls uzstāsies Operā

„TRES AQUAS" ir neierastā, simfodžeza stilā aranžētas latviešu tautasdziesmas, kurās solists ir pats Maestro un viņa „dziedošais" instruments - klavieres.

R.Pauls savās apdarēs ir piešķīris tautas mūzikai mūsdienīgu, netradicionālu skanējumu, kurā īpašu noskaņu rada atraktīvais brazīļu perkusionists Tiago Loei.

Koncerta programmā iekļauti tādi skaņdarbi kā "Aijā žūžū", "Strauja, strauja upe tecēj'", "Tumša nakte, zaļa zāle" un citas populāras un tautā iemīļotas latviešu tautas dziesmas.

Koncerta turpinājumā R.Paula dziesmu cikls ar Jevgeņija Jevtušenko vārdiem, kuru izpildīs Intars Busulis. Arī šie skaņdarbi klausītājiem tiks atskaņoti pirmo reizi, un visas cikla dziesmas tiks izpildītas oriģinālajā - krievu valodā.

Koncertā kopā ar Maestro muzicēs Latvijas Nacionālā Simfoniskā orķestra stīgu grupa Raimonda Ozola vadībā.
 
Koncerts tapis sadarbībā ar TRASTA KOMERCBANKU.

Atbalsta Rīgas dome,Rīgas Domes kultūras departaments, inbox.lv

Biļetes uz koncertu nopērkamas BIĻEŠU SERVISS tirdzniecības vietās vai mājas lapā: www.bilesuserviss.lv!

Vairāk informācijas: www.rigasritmi.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV