Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Andris Kivičs piedāvā jaunu Ziemaasvētku singlu

Reverss Music, 02.12.2009. 09:15

Šī nav ziņa par Andra šķiršanos, sievām vai tusiņiem, bet gan par mūziku un laiku, kad apkopojam gaišās domas - par Ziemassvētkiem. Pirmās Adventes laikā grupas Z-Scars līderis, vokālists un dziesmu autors Andris Kivičs piedāvā akustisku Ziemassvētku noskaņās ieturētu singlu "Ziemassvētku Laiks".
Andris Kivičs piedāvā jaunu Ziemaasvētku singlu

Iepriekšējais Andra Kiviča skaņdarbs "Latvijai", kas tapa sadarbībā ar dziedātāju Lauru Dabari, guva plašu atzinību gan Latvijas radiostacijās, gan internetā, kur apskatāms arī dziesmas neoficiāls videoklips.

Jaunā singla "Ziemassvētku Laiks" materiāls ierakstīts Siguldas studijā "SSS" skaņu režisora Ginta Solas pārraudzībā. Savukārt klavieres iespēlējis Pēteris Upelnieks no grupas "PeR". Tāpat kā Andra iepriekšējo dziesmu "Latvijai", jauno Ziemassvētku dziesmu "Ziemassvētku Laiks" producējis un aranžējis producents Reverss.

Jāatzīmē, ka šī nav pirmā reize, kad Andris Kivičs ieraksta Ziemassvētku vai ziemas noskaņās ieturētu dziesmu. Iepriekš ar grupu Z-Scars ierakstītas dziesmas "Tavā Tuvumā" un "Ziemassvētku Sapņi", kā arī duetā ar dziedātāju Amber tapis skaņdarbs "Es dāvinu Tev šo dienu". Tāpat Andra balss dzirdama kopā ar Niku Matvejevu, Lauri Reiniku un Kristīni Zadovsku ziemas noskaņu dziesmā "Viegli Liegi".

Andra Kiviča jaunajā singlā "Ziemassvētku Laiks" iekļautas 3 dziesmas versijas - radio, albuma un instrumentālā. Singls legāli ielādējams interneta mūzikas veikalā: http://www.platforma.lv/player/music/andris_kivics/ziemassvetku_laiks_singls/

Dziesmai "Ziemassvētku Laiks" tapis arī videoklips, kas apskatāms: http://www.youtube.com/watch?v=LMtuH33HalE

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV