Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

Rīgā ierodas pirmie Positivus AB festivāla dalībnieki

easyget.lv, 26.07.2007. 23:30

Jau kopš ceturtdienas Rīgā sāk ierasties mākslinieki, kuri uzstāsies Positivus AB festivālā.
Vakar Rīgā ieradās Malcolm McLaren, bet šodien tādas grupas kā Badly Drawn Boy,  Brett Anderson un to pavadošie sastāvi. Turklāt ir notikušas arī nelielas izmaiņas grupu uzstāšanās kārtībā. Positivus AB festivāls notiks Salacgrīvā šo piektdien un sestdien. Biļetes uz festivālu nopērkamas Biļešu Serviss kasēs, Statoil uzpildes stacijās un pirms pasākuma.

Ir mainīts Badly Drawn Boy uzstāšanās laiks. Piektdien Badly Drawn Boy uzstāsies uz AB stage plkst 20:00. bet Goran Gora būs galvenais mākslinieks uz BBC stage ar uznācienu plkst. 21:00.

Tāpat ir ļoti iespējams, ka abi piektdienas galvenie mākslinieki Brett Anderson un Mumiy Troll varētu duetā izpildīt dziesmu “Scorpio Rising”, kuru, kā zināms, Brett Anderson un Mumiy Troll pirms kāda laika ir kopīgi ierakstījuši.  

Positivus AB festivālā uzstāsies virkne zvaigžnu – James, Stereophonics, The Concretes, Malcom McLaren, DJ Lethal, Satellites LV, Mofo, Tribes Of The City, Sigma, S.P.B., Goran Gora, Hospitāļu iela, Martin Confused, R.A.P. u.c.

Paredzams, ka galvenie mākslinieki savu uzstāšanos beigs pēc pusnakts, kas nodrošinās laicīgu nokļūšanu mājās.
Atjaunotā ViaBaltica šoseja nodrošinās ērtu piekļūšanu festivāla norises vietai, kas atrodas jūras tuvumā 100 kilometru attālumā no Rīgas. Tie ir ērtāk sasniedzamie 100 km Latvijā, jo līdz pat festivālam no Rīgas ir jābrauc par vienu ceļu, kas ir apvienotā, topošā Via Baltica šoseja
Biļetes uz Positivus AB Festival nopērkamas visās "Biļešu serviss" kasēs un "Statoil" degvielas uzpildes stacijās. Vienas dienas biļetes cena ir Ls 20 (bērniem no 8 līdz 15 gadu vecumam – Ls 10), biļetes uz abām festivāla dienām nopērkamas par Ls 30 (bērniem no 8 līdz 15 gadu vecumam – Ls 20). Tikai iepriekšpārdošanā pieejamas arī grupu biļetes - pērkot 10 un vairāk divu dienu biļetes, vienas biļetes cena – Ls 25.


Plašāka informācija par Positivus AB Festival – wwww.positivusabfestival.com
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV