Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

“Tonusā” notiks “ Kazantip.lv 4th Anniversary after-party”

Edijs Stablinieks, 02.12.2009. 17:27

Sestdien, 4 decembrī vispozitīvākās pasaules Republikas Kazantip oficiālā pārstāvniecība sadarbībā ar „Ozone Vodka” pārceļas uz Jelgavu klubu „Tonuss”, lai aizvadītu Kazantip.lv 4th Anniversary after-party un sasildītu mūs līdz vēl karstākiem grādiem un ar saules triecienu apstādināt ziemas tuvošanos.
“Tonusā” notiks “ Kazantip.lv 4th Anniversary after-party”

Līdz galējiem oranžās „Laimes” grādiem publiku iesildīs DJ Saint, Kazantip Republikas pārstāvis Latvijā. Savukārt par galveno viesi kļūs projekta „KaZantip Republika” rezidents – DJ Lemah (Odessa / KaZantip).

Neaizmirstiet arī par pašu braucienu uz Laimes un Saules valsti. Šogad pirmo reizi KaZantip Baltic sadarbībā ar tūrisma aģentūru NIKOS TRAVEL organizē regulārus autobusu braucienus periodā jūlijs-augusts. 7 dienas nepārtrauktas saules, pozitīva noskaņojuma un labas mūzikas! Nepalaid garām šādu iespēju, rezervē biļetes jau tagad.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV