Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

“The Killers” izdod Ziemassvētku singlu par godu starptautiskajai AIDS dienai

Baiba Sniķere, 03.12.2009. 13:32

Ziemassvētku singlu “Happy Birthday Guadalupe” par godu starptautiskajai AIDS dienai grupa”The Killers”  izdeva 1. decembrī.
“The Killers” izdod Ziemassvētku singlu par godu starptautiskajai AIDS dienai

Singls “Happy Birthday Guadalupe” saskaņā ar organizāciju “RED charity” ir izdots digitālā formātā. Grupa jau ir paziņojusi, ka visi iegūtie līdzekļi tiks ziedoti vispasaules fondam, lai cīnītos pret AIDS Āfrikā.

Šajā dziesmā, kura ir jau ceturtais “The Killers” sadarbības singls ar “RED charity”, vēl piedalās viesmākslinieki - grupas “Wild Light” un “Mariachi El Bronx”.

“Mēs esam saviļņoti, ka varam izdot ceturto singlu ar “RED” atbalstu. “RED” ar “Vispasaules fonda cīņai ar AIDS/HIV” programmu atbalstu ir spērusi milzu soļus, lai nodrošinātu aprūpi Āfrikas iedzīvotājiem, kas inficēti ar AIDS, un mums ir liels gods dot ieguldījumu tajā visā,” sacīja “The Killers” solists Brendons Flauers. 

Arī grupas “Gym Class Heroes” solists Treviss Makojs ir izdevis starptautiskajai AIDS dienai veltītu singlu “One At A Time”.

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV