Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Rīgā atklāts bārs „Stacijas robeža”

Aija Džūda Gailāne, 03.12.2009. 22:14

Bārs „Stacijas robeža”, Dzirnavu ielā 66, apmeklētājiem ir pieejams jau vairākas nedēļas, taču oficiāli savas durvis vaļā vērs tikai 4. decembrī.
Rīgā atklāts bārs „Stacijas robeža”

Atklāšanas dienā apmeklētājus priecēs muzikāli priekšnesumi, Limbo konkurss un uguņošana. Arī turpmāk „Stacijas robežā” regulāri notiks koncerti, filmu skates, tematiskie vakari un citi pasākumi, ar kuriem nedaudz vēlāk varēs iepazīties bāra mājas lapā.

Vietas nosaukums nav izvēlēts nejauši, tas saistās ar tā veidotāju lielo mīlestību pret vilcieniem. Vilcieni, peroni, stacijas - tā vienmēr ir bijusi cita pasaule ar dažādiem dzīves noteikumiem, notikumiem un cilvēkiem. Kādam iekāpšana vilcienā ir kā bēgšana, došanās prom, citiem - atgriešanās vai arī jauna meklējumi. Lai kāda arī nebūtu motivācija, nekad nav iespējams paredzēt, kas tevi sagaidīs stacijā- jaunas iepazīšanās, ballīte, pārsteigums, romāns vai arī sen gaidīta tikšanās. Pārkāp robežu un ienāc stacijā..

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV