Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Rolfs Hariss sadarbosies ar Diziju Raskalu

Egija Petrova, 03.12.2009. 22:22

Elektroniskās mūzikas duets "The Chemical Brothers" ir ieinteresēti sadarboties ar austrālieti Rolfu Harisu (Rolf Harris).

Rolfs Hariss, iespējams, ir gatavs sadarboties ar reperi Diziju Raskalu (Dizzee Rascal) un elektroniskās mūzikas duetu "The Chemical Brothers".

Rolfs Hariss, kuram martā paliks 80 gadi, stāstīja, ka viņš ar reperi ir izlēmuši sazināties, lai pārrunātu sadarbības iespējas.

„Dizijs Raskals teica, ka ļoti vēlas ar mani sadarboties. Viņš vēlas, lai es kopīgajā projektā ieguldītu visus savus dīvainos skaņu efektus.” Hariss stāstīja mūzikas ziņu portālā "AngryApe.com". Viņš piebilda: „Jaukākais sadarbības projektos ar jaunām grupām ir tas, ka viņas liek justies jaunam.”

Hariss atklāja ne tikai par iespējamo sadarbību ar Diziju Raskalu, bet arī par to, ka "The Chemical Brothers" izrādīja savu interesi par sadarbību.

„"The Chemical Brothers" ir piekrituši sadarboties ar mani pāris dziesmās, bet mums nav bijis laika to izdarīt.” izteicās Harris.

Tikmēr 7. decembrī Rolfs Hariss izdod savu Ziemassvētku dziesmu "Christmas In The Sun", kurā piedalās arī grupa "Status Quo".

Avots: nme.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV