Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

„Greenwood” smelsies enerģiju no mūžam jestrā Egona Reitera

Jānis Indriksons, 03.12.2009. 22:48

Nav ne saulgrieži pienākuši, kad Egons Reiters apstiprinājis savu muzikālo dalību piektdienas ballītei Greenwood zaļajās sienās. 4. decembris liekas tieši tik daudzsološs un spēku pārpilns, lai kājas no viena pāra taptu vien četrrāpus zināmās kombinācijās.
„Greenwood” smelsies enerģiju no mūžam jestrā Egona Reitera

Sestdienas nakti (5.decembrī) skandēs un skandalēs spožais pāris Kaspar Bindeman & Agnesh, kas vairāk zināmi kā Deaf DJ & Disabled Supermodel. Greenwood draugi nešaubās - roķīga ballīte garantēta.

Zaļā bāra viesiem, kas studentu godā dēvējas, jāzina, ka trešdienas un ceturtdienas ir vislabākās, lai vēdinātu mācībās nogurdinātos prātus. Īpašais piedāvājums studentiem trīs spēcīgākajās kategorijās: viskijs vai rums + cola = Ls 1,90, alus – Ls 1,00. Citiem, kas zinības pie malas likuši, nav jāskumst – Laimīgā stunda no 22:00 – 23:00, pērc kokteili, saņem otru par brīvu.

Joprojām trešdienās brīvā pults, ikviens pogu spaidītājs laipni aicināts kaitināt ar savu muzikālo gaumi draugus vai citus Greenwood biedrus. Pārējie gaidīti uz galda futbola sacīkstēm vai riču raču asiņainajiem mačiem!

11.decembris īpašām krāsām jāatzīmē, uz mazās, grupu mīlētās skatuves kāps Tā Tā Tā, kuri sniegs ekskluzīvu akustisko koncertu saviem faniem pēc ilgās koncerttūres visā Latvijā.

Ienāc ārā!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV