Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Svēdtdien dziedātāja Igo koncertprogramma “Ieelpots” skanēs Saulkrastos

Anete Kalniņa, 04.12.2009. 12:00

Dziedātāja Igo jaunākā albuma koncertturnejas „Ieelpots” ietvaros 6. decembrī pl.18.00 Saulkrastos klubā Katrīnbāde gaidāms  koncerts, piedāvājot baudīt īpašu koncerta atmosfēru.
Svēdtdien dziedātāja Igo koncertprogramma “Ieelpots” skanēs Saulkrastos

Programmā skanēs pašas dvēseliskākās Igo dziesmas, kuras vizuāli papildinās Kristapa Streiča veidots video projekcijas. Vakara gaitā skanēs arī Igo eseju lasījumi.

Igo turnejas „Ieelpots” līdzšinējo koncertu rezultāti ir pārsteidzoši. Koncertu apcerīgā un pārdomas rosinošā vide piesaistījusi ļoti lielu publikas interesi. Turklāt pēc koncertiem saņemtās atsauksmes ir patiesi iedvesmojošas, apliecinot, ka klausītāji novērtē patiesi dvēselisku un emocijām bagātu mūziku.

Igo koncerti sniedz arīdzan gastronomisku baudījumu, jo mūzikas starplaikos var mieloties ar „Kūkotavas” našķiem.

Visi Igo turnejas koncerti tiek iemūžināti fotogrāfijās, kuras  tiks apkopotas izstāde. Tā būs aplūkojama turnejas noslēguma koncertā Melngalvju namā.

Koncertu norises vietās var iegādāties Igo jauno mūzikas albumu „Ieelpots”.

Biļetes uz Igo koncertturnejas „Ieelpots”  koncertu Saulkrastos var iegādāties „Biļešu Paradīzes” tirdzniecības vietās un koncerta norises vietā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV