Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Lilija Alena atpūtīsies no muzicēšanas

Baiba Sniķere, 04.12.2009. 14:20

Dziedātāja Lilija Alena ir apstiprinājusi, ka vienu vai divus gadus atpūtīsies no muzicēšanas un ierakstīšanas, jo vēlas nodoties citiem projektiem.
Lilija Alena atpūtīsies no muzicēšanas

Radioprogrammas “BBC Newsbeat” intervijā mūziķe sacīja, ka pēc sava pēdējā koncerta 7. martā “O2” arēnā Londonā, kurā viņa uzstāsies kopā ar Diziju Raskalu, dziedātāja pievērsīsies savas ierakstu kompānijas dibināšanai, kā arī plāno atvērt veikalu, kurā varēs izīrēt drēbes.

Septembrī Alena atklāja, ka viņa neatjaunos savu ierakstu līgumu, lai gan tajā pašā laikā viņas pārstāvis noliedza baumas par to, ka dziedātāja kādu laiku pametīs mūzikas lauciņu. Taču tagad L. Alena apgalvo, ka vienu vai divus gadus neko neierakstīts un neuzstāsies. Viņa sacīja: “Koncerts Londonā ir pēdējā lieta, ko esmu ieplānojusi izdarīt. Turpmāk es koncentrēšos uz aizskatuves lietām.”

Turpinot dziedātāja vēl bilda, ka ierakstu kompānija, kuru viņa vēlas dibināt, būs domāta jaunajiem māksliniekiem. “Es centīšos piesaistīt jaunās grupas, patiesi jaunas. Es nevēlos sacensties ar citām ierakstu kompānijām, es tikai gribu atbalstīt jaunos māksliniekus.“

Alena kopā ar savu māsu Sāru Londonā plāno atvērt modes veikalu „Lucy In Disguise“, kurā būs iespējams izīrēt apģērbus. „Tādā veidā es modi cenšos padarīt demokrātisku. Tā ir galvenā ideja – iegūt patiešām jaukas drēbes, ļaujot cilvēkiem tās izīrēt par pieņemamu cenu, lai, pēc tam kaut kur ar tām ejot, viņi varētu justies kā,  valkājot miljoniem dolāru vērtas drēbes, kuras patiesībā nemaz tik daudz neizmaksāja,“ viņa skaidroja.

Dziedātāja arī apstiprināja, ka, šogad atteikusie piedalīties diskusijā pret nelegālo failu lejupielādi, viņa pilnībā izvairās no datora lietošanas. „Esmu atteikusies no visa. Man nav datora, kā arī “BlackBerry” mobilā telefona. Es nerakstu e-pastus vai ko citu,“ sacīja Alena.

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV