Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

“Babyshambles” gatavo jaunu albumu

Mārtiņš Atvars, 04.12.2009. 15:17 | komentāri (1)

Grupa “Babyshambles” izteikusies, ka 2010. gadā domā izdot jaunu albumu.
“Babyshambles” gatavo jaunu albumu

Grupa pagalvoja, ka viņi jau ir sagatavojuši aptuveni 18 dziesmas savam trešajam albumam, taču tās vēl ir izstrādes pirmsākumos un grupa pat vēl nav nolīgusi producentu, ne arī iznomājuši ierakstu studiju.

Pīts Dohertijs (Pete Doherty) apgalvoja, ka ģitārists Miks Vitnals (Mik Whitnall) albuma pamatam jau sagatavojis demonstrācijas ierakstus. „Miks pavadīja veselu gadu eBay, pērkot tonnām aprīkojuma,” viņš paskaidroja. „Viņš sarakstījis lērumu apbrīnojamas mūzikas, kurai tagad pietrūkst tikai dziesmas vārdi. Tā nu mēs tagad tās vienu pēc otras pārvēršam dziesmās.”

Viņš piebilda, ka albumā varētu iekļaut vecākas dziesmas – 'Stone Me What A Life', 'Cuckoo 1440', '352 Days' un 'Tinker's Daughter', kā arī 'Fixing Up To Go', 'Bonjour Trieste' un 'After He'.

Runājot par jaunākajām dziesmām Dohertijs paskaidroja: „Muzikāli tās ir ideālas – neteikšu, ka tā ir apkrāpšana – tajās saklausāms klasiskā ska un “The Smiths” 'This Charming Man' skanējuma apvienojums.”

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV