Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Grupas Keksi un Aļģirda Šuminska muzikālais skudrupūznis Lielajā Ģildē

Rafails Balkins, 07.12.2009. 10:30 | komentāri (1)

2010. gada 2.janvārī plkst. 18:00 grupa Keksi ir nolēmusi uzaicināt savus draugus un pielūdzējus uz tradicionālo ikgadējo muzikālo tusiņu Lielajā Ģildē. Pēdējā gada laikā sadarbības rezultātā ar nepārspējamo lietuviešu dziedātāju Aļģirdas Šuminskas Keksi ir sagatavojuši jaunu programmu, ar kuru saņēmusi plašu publikas atzinību kā viena no labākajām Rock & Roll grupām Baltijā.
Grupas Keksi un Aļģirda Šuminska muzikālais skudrupūznis  Lielajā Ģildē

Grupu kā līdz šim vada leģendārais Latvijas muzikants Aleksandrs Sircovs. Viņa segvārds ir „Muravejs”, ne jau tādēļ, ka viņu vizuāli varētu salīdzināt ar skudru, bet gan tādēļ, ka darbs Aleksandram nesagādā grūtības, viņš, kā skudra, var naktīm negulēt, lai relaizētu savas ieceres. „Muravejs” ir zināms katram Latvijas mūziķim, un katru gadu viņa veidotie skudrupūžņa saieti – festivāli ir bagātīgi apmeklēti un iecienīti.

Nav noslēpums, ka šis tradicionālais muzikālais pasākums sakrīt ar Aleksandra dzimšanas dienu, kuru viņš vienmēr sagaida ar saviem draugiem – muzikantiem uz skatuves.

Šāda tipa publiskais koncerts notiek tikai reizi gadā, un kā likums, pulcē daudzus īstas dzīvās mūzikas cienītājus. Kā vienmēr uz skatuves varēs redzēt daudzus pazīstamus Latvijas mūziķus, ar kuriem grupa Keksi patstāvīgi sadarbojas. Viņu vidū būs Intars Busulis, Aisha, Ieva Kerevica, Latvian blues band.

Par izklaidēm atbildīgs būs Andris Freidenfelds.

Ar koncerta biļešu tirdzniecību nodarbosies uzņēmums „Biļešu paradīze”.

Koncertu atbalsta: radio SWH un radio SWH+, Avīzes: Subbota un Čas; Uzziņu dienests 1180, interneta portāli zl.lv, kasnotiek.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV