Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Sudmaļu ģimene no Liepājas aicina uz bezmaksas koncertu

Reinis Sudmalis, 07.12.2009. 13:07

Latvijas Neatkarīgās televīzijas projekta „Dziedošās ģimenes” dalībnieki no Liepājas – Sudmaļu ģimene - aicina visus šā gada 12. decembrī pulksten 18:00 Liepājas Latviešu biedrības namā uz bezmaksas koncertu.
Sudmaļu ģimene no Liepājas aicina uz bezmaksas koncertu

Pateicoties Latvijas Neatkarīgās televīzijas radošajai komandai un projektam „Dziedošās ģimenes”, Sudmaļu ģimenes ansamblim bija iespēja atkal sanākt kopā, izjust kopības sajūtu un uzstāties. Sudmaļu ģimene ir gandarīta par viņiem doto iespēju atgādināt klausītājiem par sevi, bet tiem, kas līdz šim nepazina dziedošo ģimeni, iepazīstināt ar sevi no jauna.

Pateicībā tiem, kas Sudmaļu ģimenes ansambli atbalstījuši visu sadziedāšanās svētku laiku gan ar palīdzību priekšnesumu radīšanā, gan balsojot, gan vienkārši domājot labas domas, tiek rīkots koncerts. Koncertā būs dzirdamas vairākas no šovā izpildītām dziesmām, kā arī citas dziesmas, ko Sudmaļu ģimenes ansamblis izpildīs kopā ar Liepājas draugiem - Fēliksu Ķiģeli, Ainaru Virgu, Uldi Marhileviču.Kā viesi piedalīsies arī grupas „Mango Džems”, „Graffika” un „Da Capo”, kuru sastāvā spēlē arī Sudmaļi.
 
Atbalstītāji: Kultūras pārvalde, AS Liepājas lombards, Pro1 Stage, Grafika.lv

Informatīvais atbalsts: Latviešu radio, Latvijas mūzikas kanāls

Foto: Vineta Jaunzeme

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV