Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Iecavā gaidāms III labdarības pasākums – PALĪDZI!

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 07.12.2009. 16:37

12.decembrī Iecavā Iecavas Jauniešu Padome, Laine Baha un Andrejs Gusačenko (plašāk pazīstams kā Andre Crash) aicina Tevi nepalikt malā un pievienoties III labdarības pasākumam – PALĪDZI!
Iecavā gaidāms III labdarības pasākums – PALĪDZI!

Projekta ietvaros iepriekš realizēti divi labdarības pasākumi, kuru ietvaros iegūti līdzekļi Roberta Ričarda Gārstiņa (8 g.v.) un Anrija Andersona (8 g.v.)  rehabilitācijai. Tajos savu atbalstu snieguši tādi Latvijā pazīstami dīdžeji kā Crash, Deros, [Ex] da Bass, Plastic, Ratz Lukas, Laso, Roberto un citi.

Trešā labdarības pasākuma mērķis ir palīdzēt savākt līdzekļus Santas (6 g.) un Alises (4 g.) Graumaņu rehabilitācijai, kalciju un D vitamīnu saturošu medikamentu un ortopēdisko palīgierīču iegādei. Meitenītes slimo ar rahītu un abu kāju izteiktu deformāciju  smagā formā, kā rezultātā ir apgrūtināta staigāšana, izveidojies nepareizs mugurkaula izliekums, kas bremzē bērnu augšanu. Sīkāks info – http://blog.palidzesim.lv/search/label/Santa%20un%20Alise .

Labdarības pasākums norisināsies divās daļās. Pirmajā daļā no plkst.18.00, Iecavas Kultūras namā notiks labdarībai īpaši veltīts koncerts, kurā piedalīsies grupa Otra Puse, Iecavas Mūzikas Skolas audzēkņi, vokālās studijas Miljons soliste Marika Purena, Latvijas Mūzikas Akadēmijas pianists Rihards Plešanovs un citi. Vienlaikus apmeklētājus priecēs Iecavas novada skolu un Olaines 1.vidusskolas Bruno Baha vadītās radošās pašizpausmes audzēkņu veidota mākslas darbu izstāde.

Pasākuma otrā daļā, no plkst.22.00, organizatori piedāvā variācijas katra muzikālajai gaumei un noskaņojumam. Klasiskākas mūzikas piekritējiem tiks piedāvāta balle Iecavas Kultūras namā kopā ar grupām Brenča muzikanti un Brīvdiena, Māri Sevastjanovu un solisti Līvu Smiltnieci, savukārt progresīvākas deju mūzikas piekritējiem klubā WHITE HOUSE būs iespēja baudīt tādus Latvijas grandus kā: Andre Crash (Tasty Soundz / Latex Records), Kaspar Kondrat (Club Essential), [Ex] da Bass (ILLEGAL DJ TEAM RIGA / EHR Party Service / Foam Kingdom), Deros (Tasty Soundz / Latex Records), Trakais Mārtiņš (Progressive FM), Laso (Tasty Soundz) un Sundquist.

Organizatoru darba grupa aicina arī Tevi nepalikt malā un pievienoties vienam no vērienīgākajiem jauniešu rīkotajiem labdarības pasākumiem Latvijā! Esi ar mums!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV