Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Vokālā grupa Framest dāvina Ziemassvētku dziesmu un uzstāsies koncertos

Rinta Bružēvica, 07.12.2009. 17:39 | komentāri (1)

Vokālā grupa Framest pēc sava eksperimentālā singla „Lai tik līst”, gaidot baltās sniega pārslas, ir radījusi jaunu dziesmu Ziemassvētku noskaņai „Reiz Ziemassvētkos”, kuru klausītāji varēs dzirdēt festivāla „Eiropas Ziemassvētki” koncertos 17. decembrī Spīķeru koncertzālē un 27.decembrī Rīgas Vecajā Sv. Ģertrūdes baznīcā. Dziesmas mūzikas autors ir Jānis Ķirsis, teksta autore - Annija Putniņa.
Vokālā grupa Framest dāvina Ziemassvētku dziesmu un uzstāsies koncertos



Dziesmas „Reiz Ziemassvētkos” ideja radusies Hansa Kristiana  Andersena pasakas „Meitenīte ar sērkociņiem” ietekmē.

Grupas Framest vēlējums visiem klausītājiem šajā svētku laikā, kas izskan arī jaunajā dziesmā, ir  „Ziemassvētkos neesiet veikalā, bet esiet kopā ar sev tuvajiem un mīļajiem – ar savu ģimeni un draugiem”.

Dziesmu iespējams lejupielādēt bez maksas www.platforma.lv.

17. decembrī Spīķeru koncertzālē koncerti notiks pl. 19:30 un pl. 23:00. Koncertos Framest pirmo reizi muzicēs kopā ar Baltic Jazz Trio. Biļetes „Biļešu paradīzes” kasēs.

27.decembrī Framest aicina uz Labdarības koncertā Rīgas Vecās Sv. Ģertrūdes baznīcā pl. 12:00.  Ieeja par ziedojumiem, kas tiks izmantoti baznīcas zupas virtuves izveidei.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV