Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Gaidāma neatkārtojama Jaunā 2010.gada sagaidīšana restorānā „Palm Garden”

Inga Sorokina, 08.12.2009. 11:27

Atsaucoties uz nu jau par klasiku uzskatāmo kinofilmu „Some like it hot” (jeb „Džezā tikai meitenes”) 2009.gada nogalē pārcelsimies uz 20.gadsimta 30.gadiem ASV, kad, neskatoties uz vispasaules ekonomisko krīzi, depresiju un vispārējo nomāktību, cilvēkos bija saglabājusies vēlme priecāties un izklaidēties.

Ierašanās uz pasākumu un aperitīvs Čikāgas gangsteru stilā, sākot no plkst. 20:30. Dāmas tiek aicinātas ierasties Merilinas Monro izskatā un saņemt jauku pārsteigumu no restorāna... Plkst. 21:00 ar atmiņām par ASV Lielās depresijas laika „sausā likuma" komiskajiem paradumiem vakaru atklāj Andris Grinbergs.
Vakara sākumdaļā dzīvās mūzikas dueta pavadībā varēsit baudīt svētku galdā liktās aukstās uzkodas un izvēlēties kādu no sagatavotajiem karstajiem pamatēdieniem. Saldajā ēdienā restorāns solās pārsteigt ar īpaši šim pasākumam gatavoto desertu Sweet Georgia Brown!

Jauno gadu gaidot būs iespēja gan kopīgi muzicēt ar mūziķiem amerikāņu 50. gadu filmu manierē, fotografēties fotosalonā, iejūtoties slavenību - atraktīvu džeza mūziķu vai mafijas darboņu lomās, vakara gaitā saņemot gatavus piemiņas foto. Kā vecos labos laikos uzrakstīt apsveikuma kartiņas sev pašiem vai radiem un draugiem, kuras viesnīca „Rīga" vēlāk solās nogādās adresātam uz sava rēķina.

Pusnaktī - svinīga vecā gada izvadīšana cerībā, ka Jaunais gads pieliks punktu mūsdienu krīzēm un šampanietis aizskalos depresiju.

Pēc pusnakts vērosim uguņošanu Vecrīgā un turpināsim līksmoties līdz 2:00.

Tā kā vietu skaits restorānā ir ierobežots, esat aicināti sēdvietas pie galdiņa pasūtīt jau savlaicīgi! Biļetes cena vienai personai 55 LVL. Vietu rezervēšana rakstot uz e-pastu marketing@hotelriga.lv vai zvanot pa tālruni +371 67044222.

Aizmirsīsim ikdienas rūpes un aizejošā gada smagumu, kopā paverot daudz gaišāku un optimistiskāku skatu uz tuvojošos Tīģera gad! Uz tikšanos šī gada 31.decembrī restorānā „Palm Garden” (viesnīcas RĪGA 2.stāvā) Aspazijas bulvārī 22 iepretim Latvijas Nacionālajai Operai.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV