Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Cat Power nākamo albumu ierakstīs bez pavadošā sastāva

Baiba Sniķere, 08.12.2009. 19:32

Dziedātāja un dziesmu autore Cat Power, īstajā vārdā Šona Māršala, atklāja, ka jaunā albuma, kas sekos viņas 2008. gada albumam “Jukebox”, ierakstīšanā viņai nepalīdzēs pastāvīgā pavadošā grupa “The Dirty Delta Blues Band”.
Cat Power nākamo albumu ierakstīs bez pavadošā sastāva

“Šoreiz būšu es viena pati. Mana sirds man saka, “Šona, tu neesi spēlējusi klavieres un ģitāru jau četrus vai piecus gadus“, un es par to jūtos vainīga. Cilvēki man jautā, kad es beidzot spēlēšu pati. Man sagādā problēmas šīs dīvainās ilgas un vainas sajūta,“ mūziķe sacīja laikrakstam „Courier-Mail“.

Pēc sava pēdējā albuma, kurā bija apkopotas tikai kaverversijas, Māršala bilda, ka viņai ir visai daudz oriģinālu dziesmu jaunam albumam, kurš būs viņas pirmais albums ar jaunu materiālu, kopš 2006. gadā izdotā „The Greatest“.

„Es ierakstīšu albumu, kas atšķirsies no „Jukebox“. Es neatgriezos pie tajā albumā dzirdamajām dziesmām, es turpināju rakstīt arvien jaunus un jaunus skaņdarbus. Esmu arī nobijusies, jo daži no tiem atkal ir skumji un es par to diezgan satraucos,“ skaidroja dziedātāja.

Patlaban Cat Power gatavojas janvāra koncerttūrei pa Austrāliju un Jaunzēlandi.

Avots: nme.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV