Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

‘Tā Tā Tā’ noslēdz pirmo koncertsēriju

Tā Tā Tā, 08.12.2009. 20:12

Ceturtdien, 10.decembrī, ar uzstāšanos Valmieras ‘Multiklubā’ savu pirmo Latvijas koncertsēriju noslēgs mūzikas projekts „Tā Tā Tā”.
‘Tā Tā Tā’ noslēdz pirmo koncertsēriju

Arta Dvarionas un Reiņa Briģa dibinātā grupa kopā ar pavadošo sastāvu aktīvi koncertē kopš oktobra vidus, kopā sniedzot 13 koncertus dažādās Latvijas pilsētās.

‘Priekšā nākamais izaicinājums – akustiskie koncerti. Esam plānojuši sniegt vairākas akustiskās uzstāšanās gada nogalē un pirmā no tām būs dzirdama jau šo piektdien’, vaicāts par tālāko atbild grupas vokālists Artis Dvarionas.

Šo piektdien, 11. decembrī plkst. 23:00 „Tā Tā Tā” spēlēs akustisko koncertu Vecrīgas klubā ‘Greenwood’.

‘Šī būs pirmā reize, kad visu sacerēto materiālu publikai atrādīsim šādā salikumā – es, Reinis un akustiskā ģitāra’, turpina Artis.

„Tā Tā Tā” uzstāsies arī pasākumu sērijā ‘Synonyms for Beauty - Ģimenes Ziemassvētku Koncerti VecRīgā’ – 19.decembrī klubā ‘Pilkvedim neviens neraksta’ un 22.decembrī ‘VEF 5.korpusā’.

Foto: Egons Reiters



Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV