Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

„BE BE” mini tūre noslēgsies klubā “Amber”

TMT crew, 09.12.2009. 10:28

TMT dj apvienība, kuras sastāvā apvienojušies Tommy U, Tob Luii un Martin Witless, šoruden piedāvāja „BE BE” mini tūri, kuras pamatā ir lauztie dutch house un electro-crunk ritmi, kā arī aizraujošas un spēcīgas progressive skaņas. Pēc vairākiem ļoti veiksmīgiem pasākumiem Latvijas klubos, ir pienācis laiks noslēdzošajai “BE BE mini tour” ballītei klubā Amber, jau šo sestdien, 12.decembrī.
„BE BE” mini tūre noslēgsies klubā “Amber”

Tā kā šis būs noslēdzošais tūres pasākums, tad neiztiksim arī bez pārsteigumiem. Kā iesildošais Dj šim pasākumam piekrita spēlēt TMT labs draugs un sadarbības partneris Dj Angel no kluba Kefīrs, kā arī īpašais vakara viesis, kurš priecēs apmeklētājus, - viens no TMT dj team Latvijas favorīt diskžokejiem – Dj Aldee. Protams, pēc tam Jūs redzēsiet TMT pilnā sastāvā – Tommy U b2b Tob Luii un Martin Witless ar bombīgiem setiem.

Tātad, 12. Decembris, klubs Amber, sākam plkst. 22.00

Ieejas maksa nav.

Ieeja no 18 gadu vecuma.

p.s - sekojam līdzi TMT aktivitātēm www.myspace.com/tmtpartycrew

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV