Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

„Greenwood” greznojas spilgtiem notikumiem pilnu nedēļu

Jānis Indriksons, 09.12.2009. 22:16

Ceturtdien, 10. decembrī, zaļais bārs burtiskā nozīmē pārvērtīsies par mežu vesela mēneša garumā – notiks Mārtiņa Laizāna fotogrāfiju izstādes „Sašūtais mežs” atklāšana. Vakara gaitā interesanta iepazīšanās ar panorāmu fotogrāfiju mākslu, kur fonā patīkama muzikālā noskaņa no DJ Mārtiņa & Kates.
„Greenwood” greznojas spilgtiem notikumiem pilnu nedēļu

Piektdien, 11. decembrī, Greenwood Draugi un DiktiLielieDraugi priecāsies varen stipri un ilgi – līdz rīta gaismai Artis Volfs ar savu nakts ritmu spēli pie pults, savukārt ap plkst. 23:00 uz skatuves dēļiem kāps svaigākais latviešu mūzikas devums - TāTāTā ar akustisko koncertu.

Arta Dvarionas un Reiņa Briģa dibinātā grupa kopā ar pavadošo sastāvu aktīvi koncertē kopš oktobra vidus, kopā sniedzot 13 koncertus dažādās Latvijas pilsētās.

„Priekšā nākamais izaicinājums – akustiskie koncerti. Esam plānojuši sniegt vairākas akustiskās uzstāšanās gada nogalē un pirmā no tām būs dzirdama jau šo piektdien”, stāsta grupas vokālists Artis Dvarionas. „Šī būs pirmā reize, kad visu sacerēto materiālu publikai atrādīsim šādā salikumā – es, Reinis un akustiskā ģitāra”, turpina Artis.

Ienāc ārā un klausies ekskluzīvu TāTāTā sniegumu zaļajās sienās!

Atgādinājums studentiem – trešdienās un ceturtdienās īpašās galvu vēdināšanas cenas. Rums vai viskijs + Cola tikai par Ls 1,90! Alus par apaļo Ls 1! Galda futbols un mīkstie dīvāni aicina ciemos.

www.greenwood.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV