Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Šo piektdien notiek „Astro’n’out” lielkoncerts

Inga Praņevska, 10.12.2009. 09:45

Jau šonedēļ, piektdienas vakarā, 11.decembrī, plkst.20.00, grupa „Astro’n’out” aicina uz jau ikgadējo ziemas koncertu „Sapņu Fabrikā”, kurā tiks prezentēts grupas jaunais studijas albums „Ģeometrija”.
Šo piektdien notiek „Astro’n’out” lielkoncerts

Grupa koncerta apmeklētājiem sola vairākus muzikālus pārsteigumus: sākot ar Andi Grīvu, kurš pirmais uzrunās koncerta apmeklētājus, kā arī mūziķi Goran Gora, Arnis Račinskis („Mofo”) un pūtēju trio.

„Kvalitatīva un pozitīva mūzika iedvesmo. Tele2 vairākkārt ir atbalstījis grupas „Astro’n’out” muzikālos projektus, un esam priecīgi piedalīties, lai arī jaunā albuma „Ģeometrija” dziesmas sasniegtu grupas fanus. „Astro’n’out”, mūsuprāt, ir spilgts pierādījums tam, cik daudz var panākt, mērķtiecīgi attīstot un liekot lietā savus talantus un spējas,” aicinot uz koncertu saka Tele2 mārketinga un tirdzniecības direktors Jānis Spoģis.

Koncerts iecerēts kā jaunā albuma prezentācijas koncerts, tomēr tā laikā tiks atskaņoti arī labākie skaņdarbi un klausītajiem jau iemīļoti singli no iepriekšējiem diviem albumiem - "Kuš Kuš" un "Astro'acoustic".

Koncerta biļetes iespējams iegādāties „Biļešu Servisa” kasēs (skatīt: http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/muzika/roks_un_pops/?show=14830), savukārt uzrādot „Dienas Draugu karti”, tās iespējams iegādāties ar 20% atlaidi. Koncerta apmeklētājiem iesakām izmantot “SMS biļešu” pakalpojumus, jo šogad biļetes uz koncertu būs iespējams iegādāties arī sūtot SMS. Par šo pakalpojumu vairāk informācijas pieejams www.bilesuserviss.lv

No 6.decembra grupas „Astro’n’out” jaunais albums "Ģeometrija" ir pieejams lielākajos tirdzniecības centros un veikalos. Šis pēc skaita ir jau rešais grupas “Astro'n'out” albums. Vairākas albumā iekļautās kompozīcijas klausītājiem būs jau atpazīstamas. „Tici sev”, „Tilts” un „Apple Green”, kuras paguvušas gūt klausītāju atzinību vēl pirms pagājušajā gadā iznākušā akustiskā albuma, savukārt pēdējais singls „Spoguļoties” stabili atrodas „Radio SWH” topā.

Albuma producenti un lielkoncerta organizatori: SIA „Avantis Promo”.

Uz lielkoncertu aicina: SIA „Tele2”.

Atbalsta: tipogrāfija „Olderi”, SIA “RJK”, „Uzveckreklu”, „Tophair”, grāmatnīca „Globuss”, krodziņš „Andalūzijas suns” un „Brugel”.

Albuma informatīvie atbalstītāji: informatīvais e-dienests „Inbox.lv”, “Draugiem.lv”, “Pozitivaszinas.lv”, “Radio SWH”, “JCDecaux”, “LNT”, „LMK”, „Bad Dog”, „Double Coffee”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV