Svētdiena, 22.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Maigurs, Mārica, Māris;

“Massive Attack” salabuši ar Tricky un grasās sadarboties

Mārtiņš Atvars, 10.12.2009. 12:19

Grants 'Daddy G' Maršals (Grant 'Daddy G' Marshall) no grupas “Massive Attack” atklājis, ka grupa ir salabusi ar bijušo grupas dalībnieku Tricky.
“Massive Attack” salabuši ar Tricky un grasās sadarboties

Maršals paskaidroja, ka viņš kopā ar grupas biedru Robertu '3D' Del Naju (Robert '3D' Del Naja) nesen ticies ar Tricky Parīzē, un paziņoja, ka tikšanās bijusi pozitīva. „Šķiet, ka problēmas mūsu starpā ir atrisinājušās,” viņš paziņoja. „Iepriekš ir lieliski dokumentēts, cik labi mēs satikām ar Tricky. Attiecības nebija spīdošas, bet tagad viss ir mainījies. Mēs pirms dažām nedēļām satikām Tricky Parīzē,  un tā bija ļoti draudzīga tikšanās pēc pieciem vai sešiem gadiem.”

Maršals piebilda, ka viņš gribējis, lai Tricky parādītos “Massive Attack” nākamajā albumā 'Heligoland', kuru izdos 8. februārī, kaut arī nekāda sadarbība nav bijusi. „Es lūdzu Tricky piedalīties šajā albumā, mēs esam runājuši par viņa piedalīšanos nākamā albuma veidošanā,” paskaidroja Maršals.

Pēdējo reizi abi mūziķi sadarbojās, veidojot “Massive Attack” albumu 'Protection' 1994. gadā. Albuma 'Heligoland' veidošanā piedalījušies dažādi izpildītāji – Tricky bijusī draudzene Martina Toplija Bērda (Martina Topley-Bird), kā arī Damons Albarns (Damon Albarn) un Gajs Gārvijs (Guy Garvey) no grupas “Elbow”.

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV