Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

“Sonic Youth” sāks darbu pie jaunā albuma

Mārtiņš Atvars, 10.12.2009. 12:33

Grupa “Sonic Youth” ir nolēmusi sākt darbu pie sava 17. studijas albuma.
“Sonic Youth” sāks darbu pie jaunā albuma

Jaunais albums būs turpinājums šī gada albumam 'The Eternal', ģitārists Lī Ranaldo (Lee Ranaldo) apstiprināja, ka viņi „studijā, visticamāk, atgriezīsies nākošgad,” taču viņš piebilda, ka grupai vēl joprojām patīk uzstāties dzīvajā ar pašreizējo albumu. „Mēs vēl joprojām esam pieķērušies iepriekšējam albumam, tāpēc mēs vēl ilgi spēlēsim 'The Eternal',” paziņoja Ranaldo. „Šis albums mums sagādā visvairāk prieka,” viņš piebilda.

Turklāt grupa domā izdot DVD, kurā būs apvienots videomateriāls no nesenās 2007./2008. gada koncerta turnejas 'Daydream Nations', kā arī ieraksti no grupas uzstāšanās 1988. gadā.

Ranaldo atklāja, ka nākotnē grupa plāno savus 30 gadu laikā tapušos ierakstus pārvērst digitālā formātā. „Mēs pašlaik veicam lielu savu arhīvu tīrīšanu,” viņš paskaidroja. „Mūsu studijā Hobokenā ir milzīgs video un audio arhīvs. Esam noalgojuši cilvēku, kurš visu sašķiros un izveidos milzīgu datubāzi, pēc tam mēs sāksim visu pārvērst digitālā formātā, jo daži ieraksti jau ir 30 gadus veci.”

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV