Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Grupa „2tie” ar sociālo rokenrolu uzstāsies bārā „Stacijas Robeža”

Jolanta Buša, 10.12.2009. 18:28

Bārs „Stacijas Robeža” ar grupu „2tie” uzsāk dzīvās mūzikas vakaru tradīciju iedibināšanu. „Stacijas Robeža” nenosaka robežas domām, prātam un rīcībai, tādēļ pārkāp robežu - ienāc stacijā. 11. decembra vakarā domāsim, runāsim un dziedāsim par seksu un politiku.
Grupa „2tie” ar sociālo rokenrolu uzstāsies bārā „Stacijas Robeža”

Grupai „2tie” patīk ar savām dziesmām šokēt publiku, aizskarot tabu tēmas, par kurām nav pieņemts runāt skaļi. Pati grupa savu stilu sauc par sociālo rokenrolu vai dadaroku, jo grupa savās dziesmās aizskar sociālas tēmas, vienlaicīgi liekot cilvēkiem domāt un pasmieties par tām.

Grupas līderis Juris saka, ka grupas dziesmas ir tikai par divām tēmām - par mīlestību un politiku. Tā kā viena no mīlestības galvenajām sastāvdaļām ir sekss, tad par to tiek arī aprakstīts dziesmu vārdos, tai pašā laikā grupas dziesmas par politiku bieži, nevis burtiski aicina cilvēkus kaut ko mainīt, bet liek cilvēkiem caur smiekliem aizdomāties, ka varbūt kaut kas nav kārtībā, un tad jau pašiem spriest, ko darīt šajā sakarā.

Tāpēc, ja Tev patīk sarkasms, humors un mūzika, kurā tekstam ir nozīme, tad 11.decembrī, plkst. 21:30 esi aicināts uz grupas „2tie” koncertu bārā „Stacijas Robeža”, Dzirnavu ielā 66.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV