Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Olaines „Klondaikā” notiks šī gada pēdējais sarīkojums „Violet Vibes”

Jevgenijs, 11.12.2009. 09:31 | komentāri (1)

Sāksim Ziemassvētku brīvdienas ar „Violet Vibes” pasākumu jau 19. decembrī plkst. 22:00 Olaines „Klondaikā”,  Kūdras ielā 1.
Olaines „Klondaikā” notiks  šī gada pēdējais sarīkojums „Violet Vibes”

Jūs vēl nepaspējāt aizmirst iepriekšējo ar emocijām pārpildīto pasākumu, bet Violet Vibes organizatori piedāvā Jums atkal uzlādēt savas sajūtas tikai ar pozitīvo un neatkārtojamo. Šī gada noslēdzošais pasākums tāpat kā vienmēr – neatkārtojama atmosfēra, daudz pozitīvu un jautru draugu visapkārt, Latvijas populārākie DJ – tas viss ir Violet Vibes. Šīs pasākuma sērijas ietvaros, daudzi ir atraduši sev jaunus draugus un spējuši izjust katra DJ dāvāto setu līdz galam.

Savu X-Mas noskaņojumu caur skaņu un smaidu dāvās nesen atgriezies dj ampluā – DJ AGENT no Rīgas kluba „Dischotheque (DQ)”, kas priekšroku dod electronica, dub un indie dance stilam – solās būt ļoti interesanti. JOHNY ADROIT, šī pasākuma organizators, šoreiz uzstāsies kopā ar perkusionistu VASABI ELP ( Electronic LIVE Project ); Jums visiem jau labi pazīstami track’i skanēs pavisam nedzirdēti un citā nokrāsā. Spēlēs arī DJ SAINT kopā ar dzīvo performanci no ALEX ar savu saksofonu. Šīs duets padara kulminācijas stundas vēl trakākas – tas ir jādzird pašam! RATZ LUKAS arī ir sagatavojis speciālu setu, ar kuru priecēs pasākuma foršos apmeklētājus.

Arī šoreiz pasākumā būs daiļā dzimuma pārstāve - ANETT, kas uzspēlēs dziļu un grūvīgu wurm-up setu, kas tikko ir pabeigusi tūri pa Latviju kopā ar apvienību „On Tour!”. Kā arī noslēdzošo wurm-down daļa uzticēta šīs apvienības pārstāvim – DJ OAKHILL.

Nāc ar draugiem laicīgi, jo līdz plkst 22.00 ieeja pilnīgi par brīvu, kā arī prasi bārā speciālo sasildošo kokteili – Violet Vibes, kas pacels garastāvokli un velmi dejot. Kā arī uzmanīgi seko uz monitoriem rādītām bildēm, jo šoreiz būs apkopota visu šī gada pasākumu bilžu izlase – gan jau, ka redzēsi arī savu smaidu uz tās.

Esi viens no tiem, kas dabūs savu Ziemassvētku dāvanu jau 19. decembrī – mix CD no Violet Vibes, kā aŗī izpēldies prieka un laimes salūtā ar mums!

http://www.draugiem.lv/events/70088/new-year-violet-vibes/
http://www.johnyadroit.com/

DJ ANETT [On Tour! ]
http://djtop.lv/dj/anett
JOHNY ADROIT [ Discoteq / Violet Vibes ] & VASABI ELP [ Percussionist ]
http://www.myspace.com/johnyadroit
http://djtop.lv/dj/johny-adroit
SAINT [ KaZantip Baltic ] & ALEX [ Saxophone ]
http://www.myspace.com/kazantipbaltic
http://djtop.lv/dj/saint
RATZ LUKAS [ Discoteq ]
http://www.myspace.com/ratzlukas
http://djtop.lv/dj/ratz-lukas
DJ OAKHILL [On Tour! ]
http://djtop.lv/dj/oakhill
DJ AGENT [Club DQ / Tygerskin ]
http://www.myspace.com/agentmusiq
http://djtop.lv/dj/agent

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV