Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Riana apsver iespēju uzstāties nākamās vasaras Lielbritānijas mūzikas festivālos

Baiba Sniķere, 11.12.2009. 11:05

Dziedātāja Riana informēja, ka viņa ļoti vēlētos uzstāties Glāstonberijas mūzikas festivālā.
Riana apsver iespēju uzstāties nākamās vasaras Lielbritānijas mūzikas festivālos

Riana paziņoja, ka nākamvasar atgriezīsies Lielbritānijā, lai sniegtu vēl kādus koncertus un, iespējams, piedalītos kādā festivālā. 9. decembrī parādījās informācija, ka dziedātāja šos koncertus plāno sniegt pēc maijā gaidāmās tūres Lielbritānijas astoņās koncertzālēs.

Sniedzot interviju Rietumlondonas Vestfīldas centrā (“Westfield Centre”), dziedātāja pauda, ka, iespējams, savas Apvienotās Karalistes koncertsērijas laikā varētu uzstāties kādā no festivāliem, vēl piebilstot, ka viņa ļoti vēlētos uzstāties tieši Glāstonberijā.

“Turneja sākas pavasarī, tā kā ap to laiku būsim Lielbritānijā. Mēs, iespējams, Lielbritānijā atgriezīsimies vēl vasarā. Mēs vienmēr vēlreiz apmeklējam noteiktas vietas,” viņa sacīja.

Jautāta, vai ar to viņa ir domājusi atgriešanos Lielbritānijā festivālu vai pašas koncertu dēļ, māksliniece atbildēja: “Varbūt abi varianti, taču primārie tomēr ir koncerti. Pagaidām par uzstāšanos festivālos neesam droši, jo tie varētu sakrist ar mūsu koncerttūres datumiem. Bet, ja būs iespējams, es ar prieku uzstātos festivālos.”

Jautāta par muzicēšanu Glāstonberijas festivālā, kura galvenais mākslinieks būs viņas padomdevējs Jay-Z, Riana sacīja, ka ar prieku uzstātos pasākumā, bet neatklāja, vai viņa jau ir uzaicināta piedalīties. “Es tiešām vēlētos tur būt, pat ja es nebūšu galvenā māksliniece. Tas ir lielisks festivāls un lieliska vieta, kur uzstāties,“ pauda dziedātāja.

Rianas Lielbritānijas koncerttūre sāksies 7. maijā Birmingemas „LG“ arēnā. Biļetes uz visiem koncertiem būs iespējams iegādāties piektdien, 11. decembrī, sākot no 09:00.

Avots: nme.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV