Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

"OutKast" nākamgad izdos jaunu albumu

Egija Petrova, 11.12.2009. 13:00

Grupas "OutKast" reperis Big Boi atklāja, ka abi ar grupasbiedru Andre 3000 nākamajā gadā izdos solo albumus un, ja abus albumus labi uzņemts, tad tiks izdots arī grupas "Outkast" jaunais albums.
"OutKast" nākamgad izdos jaunu albumu

Big Boi piebilda, ka viņa solo albums "Sir Luscious Left Foot: The Son Of Chico Dusty" šobrīd ir pilnīgi pabeigts, lai gan vēl nav apstiprināts tā izdošanas datums. „Tas viss notiks nākamajā gadā vai apmēram ap to laiku,” viņš teica žurnālā "Billboard", „gada sākumā izdos manu albumu, pēc manis albumu izdos Andre 3000... un kad solo albumi nāks klajā, tad atkarībā no fanu atbalsta, mēs viņiem sniegsim "Outkast" albumu.”

Big Boi piebilda, ka viņš vēlas ar savu solo albumu doties turnejā, kas būtu kā daļa no "ļoti dinamiska, aizgrābjoša, enerģiska un lieliska šova".

Oktobrī viņš ļāva dziesmu "For Your Sorrows" lejupielādēt internetā. Dziesmā piedalās arī mūziķis Džordžs Klintons (George Clinton).

Avots: nme.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV