Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Kultūras centrā „Imanta” būs koncertuzvedums „Gaismasprieks”

Ineta Zalāne, 11.12.2009. 13:34

Svētdien, 13. decembrī plkst. 16.00 Kultūras un atpūtas centrā „Imanta” (Anniņmuižas bulvārī 29) Ziemassvētku gaišo noskaņu radīs koncertuzvedums „Gaismasprieks”, kas tapis bērnu popgrupai „Tu un es” radoši sadarbojoties ar īpaši šim projektam izveidotā „Ziemassvētku orķestra” jaunajiem mūziķiem un solistiem.

Koncertuzvedumā uzstāsies dziedātāja un saksofoniste, Rīgas Doma kora skolas audzēkne Līga Liedskalniņa, tenors un topošais aktieris, Rīgas Kultūras koledžas students Salvis Sprūžs, kā arī visus priecēs azartiskie „Ziemassvētku orķestra” mūziķi – ģitārists Aivars Vaišļa, vijolnieks un altists Jānis Atslēga, pianists Jānis Miltiņš, basģitārists Valters Sprūdžs un bundzinieks Viesturs Samts.

Koncertuzvedumā skanēs iemīļotas Ziemassvētku melodijas, Silvijas Silavas un Arņa Miltiņa dziesmas ar Ineses Zanderes vārdiem.

Uz Kultūras un atpūtas centru „Imanta” var aizbraukt tramvaju Nr. 4 un autobusu Nr. 41, izkāpjot pieturā „Kleistu iela”.

Ieejas biļešu cenas – pieaugušajiem Ls 1.20, bērniem un pensionāriem Ls 0.80.

Papildinformācija: tālr.: 67424358.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV