Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Klubā “Traffic” notiks modes stila un deju mūzikas nakts pasākums Raw Night in Riga

Andis Braunfelds, 11.12.2009. 14:37

Piektdien 18. decembrī, jaunajā, inteliģentajā nakts klubā Traffic norisināsies modes stila un deju mūzikas nakts pasākums - šovs ar nosaukumu Raw Night in Riga, ko atbalsta progresīvo apģērbu līnija G Star Raw,  kura regulāri pārstāv sevi tādos modes pasaules notikumos kā Bread & Butter Berlīnē, Fashion Week Ņujorkā vai Lichting Amsterdamā.
Klubā “Traffic” notiks modes stila un deju mūzikas nakts pasākums Raw Night in Riga

Pasākums šovs Raw Night in Riga plānojas kā otrā noslēdzošā publiskā afterparty daļa G Star Raw slēgtajai modes skatei, kura notiks šai pašā 18. decembra vakarā, sakarā ar jauno G Star Store -veikala reopening konceptu Galerijā Centrs, Audēju ielā 16, Rīgā.

Pasākuma koncepts nakts klubā Traffic spīdēs ar alternatīviem D&D (Dress&Dance) šoviem, kurus tad arī noskatīties tiek aicināti visi Rīgas nakts dzīves gan regulārie, gan neregulārie apmeklētāji, kā arī, protams, visi tie  daudzie modes stila un gaumes izpratēji, kas šādu piedzīvojumu ir gatavi izbaudīt nakts klubiem raksturīgajā, vilinošajā cilvēku savstarpējā skaistuma un grācijas atmosfērā .

Ieeja bez maksas no plkst. 22.00

Club Traffic - Aspazijas bulvāris 22, Rīga www.clubtraffic.lv

G Star Store Rīga – Galerija Centrs, Audēju 16, Rīga www.g-star.com

Atbalsta: Capital FM; LMK, Draugiem.Lv, Pluspunkts, Nightlife, EasyGet, Ind-ex, Apollo, Nightlife, Club.lv, Platforma.Lv, KasNotiek.Lv; Intelligent.lv; European Hit Radio – Party service, DanceBox.Net.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV