Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

„Depo” notiks MOREA 2009.gada noslēguma koncerts

Sandis Baumanis, 14.12.2009. 09:26

Jau šo ceturtdien, 17.decembra, pievakarē Vecrīgas klubā „Depo” gaidāms neatkarīgās mūzikas pasākumu sērijas MOREA 2009.gada noslēguma koncerts.
„Depo” notiks MOREA 2009.gada noslēguma koncerts

Atsaucoties uz gada izskaņas un decembra mēneša kopējo noskaņu, šoreiz izvēlētas līdz šim ierasti dzirdētajam nedaudz skanējumā atšķirīgākas muzikālās apvienības. Uz pagrabstāva skatuves kāps indie rock pārstāvji Basta un Čuguna Radiators, postroka grupa Inde Indive, kā arī eksperimentālākie un, iespējams, trokšņainākie Denj Pobega un 1/2H 1/2W.

Grupa 1/2H 1/2W, kura saviem klausītājiem piedāvā ”ezoterisku mūziku avangarda teātrim”, dibināta 2005.gadā. Līdz šim sevi veiksmīgi pierādījuši vairākkārt uzstājoties nepieradinātas mūzikas festivāla Skaņu Mežs rīkoto pasākumu ietvaros, mūzikas un mākslas pasākumos Norvēģijā, Krievijā, Lietuvā un Čehijā, kā arī neskaitāmos pašmāju kultūras dzīves notikumos.

Kluba deju zālē ieskats 2009.gada un ne tikai gājuma rokmūzikā no DJ Gunta puses.

Pasākuma sākums plkst. 21:00. Apmeklētāju ievērībai, - ieeja bez maksas.

http://www.klubsdepo.lv

Foto: Inga Kundziņa

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV