Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Timbalands izdod albumu “Shock Value II”

Jānis Penka, 14.12.2009. 12:29

Decembra sākumā producents Timbalands laidis klajā savu producēto dziesmu albumu “Shock Value II”, kura īpašie viesi ir Džastins Timberleiks, Nellija Furtado, Keitija Perija, Čads Krēgers no “Nickelback”, Kriss Dotrijs un citi mākslinieki.
Timbalands izdod albumu “Shock Value II”

Jaunais albums ir turpinājums produktīvā hitu autora Timbalanda 2007. gada albumam “Timbaland Presents Shock Value” ar trim numur 1 singliem “Give It To Me” (piedaloties Nellijai Furtado un Džastinam Timberleikam), “The Way I Are” (piedaloties Kerijai Hilsonei un D.O.E.) un OneRepublic supergrāvējam “Apologize” (viens no dekādes vislabāk pārdotākajiem singliem).

Arī albums “Shock Value II” ieturēts pop/R&B stilā. Timbalanda mūzikai ir liela ietekme, tādēļ daudzi no šī brīža populārākajiem mūziķiem vēlas piedalīties “Shock Value” sērijās. Arī jaunajā albumā piedalās daudz viesmūziķu – Džastins Timberleiks, Keitija Perija, Mailija Sairusa, The Fray, Kriss Dotrijs, Čads Krēgers no “Nickelback”, Brendija, Dreiks un Kerija Hilsone.

“Es esmu ļoti laimīgs, ka varu radīt “Shock Value II”,” saka Timbalands. “Es esmu patiesi lepns par to, kāda kalibra mākslinieki būs dzirdami albumā un par darbu, ko tie ieguldījuši, lai albums gūtu panākumus. Es varu apsolīt, ka neviens nekad iepriekš nebūs dzirdējis Keitiju Periju, Fray vai Brendiju skanam tā, kā šajā albumā. Šis ir albums, kuru var klausīties no sākuma līdz beigām, jo katra dziesma ir unikāla un arī dziedātāji ir ļoti dažādi.”

Timbalands palīdzējis veidot hitus un turpmāko mūzikas karjeru tādiem dziedātājiem kā Misijai Eliotai, Destiny’s Child, Madonnai, Fall Out Boy, Jay-Z un vēl daudziem mūziķiem. Timbalanda sadarbība sniedzas no popzvaigznes Džastina Timberleika līdz neparastās mūzikas izpildītājai Bjorkai. Desmitiem viņa producētu hitu ir pasaules topu līderi, to skaitā Nellijas Furtado “Promiscuous”, Timberleika “Sexy Back”, un 50 Cent “Ayo Technology”.

Albuma “Shock Value II” pirmais singls ir dziesma “Morning After Dark”, piedaloties Nellijai Furtado un franču dziedātājai un dziesmu autorei SoShy, kas ir jauna mūziķe Timbalanda leiblā “Mosley Music Group”.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV