Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Disko nakti nr. 8 apmeklē 5’000 cilvēku

Inita Zīmele, 14.12.2009. 15:36

Piektdienas vakarā un naktī uz sestdienu notikušo “ Disko nakts Nr. 8” apmeklēja nedaudz vairāk kā 5’000 apmeklētāju, informē pasākuma organizatori.
Disko nakti nr. 8 apmeklē 5’000 cilvēku

Atgādinām, ka uz festivāla lielās skatuves uzstājās CC Catch, Džimijs Samervils, Londonbeat, Jumprava un Fancy, kā arī diskžokeju kustības pionieri Artis Volfs, Armands Rušenieks, Fredis un Ufo. Savukārt otrā zālē daudzkrāsainu video diskotēku vadīja DJ Japānis un Ivo Draudiņš.

Karolīne Millere (CC Catch): “Paldies atsaucīgajai Rīgas publikai. Līdz šim biju uzstājusies dažos slēgtos pasākumos Latvijā, bet izrādās jums ir tik jauki skatītāji. Vēlreiz paldies!”

Džimijs Samervils: “Forši atkal uzstāties jūsu pasākumā! Jau 2006.gadā piefiksēju, ka Rīgā ir īpaša publika un tagad šķita, ka viss ir gājis tikai uz augšu. Ar nepacietību gaidīšu nākamo uzaicinājuma uzstāties šeit!”

Džeimss Helmss (Londonbeat): “Fantastiska uzņemšana! Mēs ieradāmies šeit galīgi izpumpējušies, jo nebijām gulējuši 2 naktis, bet no skatītājiem esam uzņēmuši tik daudz enerģijas mūsu baterijās, ka pietiks ilgam laikam. Aiciniet mūs atkal!”

Manfrēds Zegits (Fancy): “Jums nu gan ir smukas meitenes! Un cik profesionālas – mums bija nepieciešamas tikai 10 minūtes, lai radītu visa priekšnesuma horeogrāfiju.”

“Disko nakts” organizatori pateicas visiem apmeklētājiem par aktīvo atsaucību, kas izpaudās nupat Ķīpsalā, un aicina uz jaunu tikšanos vismaz pēc gada.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV