Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Sagaidiet Jauno gadu Andrejsalā!

andrejsala.lv, 15.12.2009. 09:38

Nevarat izvēlēties, kā sagaidīt Jauno gadu? Riga Out There piedāvā sagaidīt 2010. gadu stilīgā pasākumā Reliving Legends New Year’s Eve Party, kas norisināsies ar īpašu atmosfēru apveltītajā Peldošajā darbnīcā Andrejsalā. Tā būs noformēta atbilstīgi pasākuma leģendāro slavenību tematikai un dreskodam.
Sagaidiet Jauno gadu Andrejsalā!

Peldošās darbnīcas galvenajā zālē uzstāsies Pits Andersons ar The Swamp Shakers, Astro'n'Out un Nimo, savukārt blakus esošajā deju teltī spēlēs Latvijas labākie dīdžeji Goran Gora, Arturs Mednis, Foxy Mandy un citi, kas gādās, lai ballīte uz kuģa būtu izdevusies. Piedalieties arī jūs kopējās atmosfēras veidošanā, ietērpjoties jūsu izvēlētas leģendāras slavenības maskā, kostīmā vai tērpā!

Ieejas biļetes cena pirmajiem 150 viesiem – Ls 15,00, pārējiem – Ls 20,00. Vietu skaits Peldošajā darbnīcā ir ierobežots, tādēļ nepalaidiet garām iespēju iegādāties biļetes interneta vietnē www.relivinglegends.com jau tagad!

Visi pasākuma apmeklētāji, kas ieradīsies līdz pulksten 22.00, saņems īpašo Living Legends kokteili (vodka+Red Bull+ šampanietis) bez maksas!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV