Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Grupa “Cacophonics” laiž klajā jauno videoklipu

Ingus Sala, 15.12.2009. 09:59

Latvijas pankroka apvienība Cacophonics piedāvā noskatīties savu pirmo videoklipu grupas dziesmai “Currency of Dreams”.
Grupa “Cacophonics” laiž klajā jauno videoklipu

Darbs pie klipa ar pārtraukumiem ildzis nepilnu gadu, un tajā ir izmantoti materiāli no Cacophonics 6 gadu dzimšanas dienas pasākuma, kā arī koncertiem šā gada lielākajos vasaras alternatīvās mūzikas festivālos. Videoklipa pirmizrāde notika 5.decembrī klubā Depo Cacophonics septītās dzimšanas dienas koncertā.

Līdz ar pirmo sniegu publicētais gana vasarīgais klips veidots kā veltījums Latvijas alternatīvās mūzikas festivālu kultūrai, šo pasākumu organizatoriem, atbalstītājiem un apmeklētājiem, kuru vidū nemainīgi visu grupas pastāvēšanas laiku bijuši arī grupas Cacophonics dalībnieki.

Pie videoklipa montāžas un vizuālajiem efektiem strādājis Jānis Čudars, operators ir Jānis Čudars un Jurģis Rudmiezis, kā arī klipā iekļauti atsevišķi kadri no festivālu Fonofest (operators Imants Pulkstenis) un Zvērā videomateriāliem.

Cacophonics vēlas teikt īpašu paldies Jānim Čudaram, kā arī festivālu Fonofest un Zvērā organizatoriem par neatsveramo atbalstu un sadarbību videoklipa tapšanā.

Videoklipu “Currency of Dreams” iespējams noskatīties Cacophonics Youtube kanālā www.youtube.com/cacovideo, kā arī grupas oficiālajās mājaslapās www.draugiem.lv/cacophonics un www.myspace.com/cacophonics.

Cacophonics Youtube kanāls: www.youtube.com/cacovideo

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV