Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

“Dirty Deal Café” piedāvā Draudzīgo sakaru nogali

Kristine Sprice, 15.12.2009. 11:23

18. un 19.decembrī - pirmssvētku nedēļas nogalē Dirty Deal radošā komanda kopā ar saviem tuvākiem un tālākiem kaimņvalstu draugiem ir sarūpējuši Ziemassvētku “jampadraci” divu dienu garumā.
“Dirty Deal Café” piedāvā Draudzīgo sakaru nogali

Draudzīgo sakaru stiprināšana sāksies jau piektdien, 18.decembrī, kad Dirty Deal Café, sadarbībā ar Francijas Kultūras centru, viesosies franču jaunās elektroniskās mūzikas mākslinieks Major Havoc (fly beat music) un lietuviešu elektroniskās mūzikas jaunpienācēji Dj duets Uran Uran (elektro, trash, pover pop) un viņu draugi Fullscreen VJ. Uran Uran kopā spēlē jau no 2007.gada, un ir ļoti pieprasīti Viļņas elektroniskās mūzikas deju klubos. Savukārt, vietējo elektroniskās mūzikas zelta fondu pārstāvēs Alise Ģelze.

Sestdien 19.decembrī, Dirty Deal Café notiks ilgi gaidītā Italo-disco un Elektro Deju Nakts ar igauņu Dj duetu Birchess, viesi Dj Fanick no St.Pēterburgas, un mūsu nepārspējamiem Dj Indrikki un Dj Ksprs. Birchess savās performancēs miksē itali-disko skaņas “humusu”, un pašlaik aktīvi koncertē Baltijas valstīs, paralēli strādājot pie jauniem oriģinālmūzikas darbiem. Dj Fanick dotajā mirklī ir viens no St.Pēterburgas deju klubu vadošajiem DJ'iem, un visbiežāk viņu var dzirdēt tādos Krievijas  aktuālos klubos kā Superlax, Galaxis un Druzhba. St.Pēterburgā nakts dzīve ir augstā cieņā, tāpēc Dj Fanick ir diezgan liela autoritāte elektroniskās mūzikas scēnā Krievijā. Dj Fanick mūzikas stilistika ir dažāda: sākot ar disko un buggie, un beidzot ar deep house un midtempo elektroniku.

PROGRAMMA:

PIEKTDIENA / 18.decembris
MAJOR HAVOC *Dj (Fly beat music), Francija
ALISE ĢELZE *Dj, Latvija
URAN URAN *Dj + Fullscreen VJ's, Lietuva

SESTDIENA / 19.decembris
KSPRS *Dj (Latvija)
BIRCHESS *Dj (Igaunija)
FANICK *Dj (Krievija / St.-Pēterburga)
INDRIKKIS *Dj (Latvija)

Tie, kas uz pasākumu ieradīsies līdz 24:00 (gan piektdien, gan sestdien), ieeja būs bez maksas. Savukārt, pērkot biļeti piektdienas (18.12) naktij: 3 Ls, ieeja sestdienas (19.12) pasākumā bez maksas. Ja nāc tikai uz sestdienas koncīti - ieeja 2 Ls.

Vairāk par māksliniekiem:
Major Havoc: http://www.myspace.com/mjrhavoc
Alise Ģelze: www.myspace.com/esila
Uran Uran: http://www.myspace.com/elektrinediskoteka
Birchess: http://www.myspace.com/djbirchess
Fullscreen VJ - www.myspace.com/fullscreenvj

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV