Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Grupa “Blitze” sestdien Multiklubā prezentēs dziesmas “Bibliotekārs” video

Guntars Račs, 15.12.2009. 11:32

Šo sestdien, 19.decembrī, Valmieras “Multiklubā” notiks jaunās grupas “Blitze” aktuālās un šobrīd ļoti populārās dziesmas “Bibliotekārs” video versijas pirmizrāde.
Grupa “Blitze” sestdien Multiklubā prezentēs dziesmas “Bibliotekārs” video

Dziesmas mūzikas autors ir grupas līderis Arvīds Berķis, bet dziesmas teksta autors un dziesmas ieraksta iniciators ir Mārtiņš Freimanis, kurš arvien un arvien atrod jaunus māksliniekus, ar kuriem sadarboties un kuriem palīdzēt uzsākt savu karjeru.

Dziesmas video versijas autors ir ne mazāk pieredzējušais režisors Igors Linga, bet dziesmas video tika filmēts Rīgas klubā Chrystal. Par grupas stilu rūpējās stiliste Patrīcija Kraukle.

Dziesma “Bibliotekārs” ir kļuvusi par vienu no šī gada nogales pašām pieprasītākajām dziesmām radiostacijās un atrodama gan Radio SWH, gan Latviešu radio “Top 20” un, to ar sajūsmu uztver arī grupas koncertu apmeklētāji. Šobrīd studijā sadarbībā ar producentu Midi, kurš strādāja arī pie grupas pirmā hita ieraksta, notiek aktīvs darbs pie vēl vairāku dziesmu ierakstiem un nākamais grupas radio singls pie klausītājiem nonāks nākamā gada pašā sākumā.

Šo sestdien “Muktiklubā” kopā ar grupu būs arī video režisors Igors Linga un vairāki pazīstami dīdžeji un mūziķi, ar kuriem “Blitze” sadarbojas. Pasākuma sākums 23.00, bet pats video uz lielā ekrāna tiks prezentēts tieši pusnaktī. Par dejām parūpēsies DJ Edgars Vaivads un DJ Gaushi.

Pati dziesma CD versijā ir pieejama šogad izdotajā “Superizlasē Nr.10”, bet lejupielādējama portālā Doremi.lv
 
Foto: Māris Mīlgrāvis (MicRec)

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV