Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Ogres evaņģēliski luteriskajā baznīcā notiks jauktā kora „DeCoro” Ziemassvētku koncerts

Aija Liepiņa, 15.12.2009. 12:09

Ogres evaņģēliski luteriskajā baznīcā sestdien, 19.decembrī, plkst.18 notiks Latvijas Universitātes Bioloģijas fakultātes jauktā kora "DeCoro" Ziemassvētku koncerts.
Ogres evaņģēliski luteriskajā baznīcā notiks jauktā kora „DeCoro” Ziemassvētku koncerts

Koncertā tiks atskaņotas latviešu komponistu Ziemassvētku orģināldziesmas un visiem labi pazīstamas Ziemassvētku dziesmas latviešu komponistu aranžijās.

Koris uzstāsies diriģentes Kristiānas Greitānes un Ritas Birzules vadībā. Koris ar Ziemassvētku koncertu uzstāsies arī Rīgā, Reformātu baznīcā, 23.decembrī plkst.18. Ieeja koncertos par ziedojumiem baznīcai.

Latvijas Universitātes Bioloģijas fakultātes jauktais koris „DeCoro” ir Latvijas Universitātes (LU) mākslinieciskās pašdarbības kolektīvs, kas darbojas kopš 2007.gada augusta.

Kora pamatsastāvs ir izveidojies, atdaloties no LU Studentu biedrības „Dziesmuvara” jauktā kora, kas pēc atjaunošanas darbojas kopš 2000. gada oktobra. Kora nosaukums „DeCoro” tulkojumā no itāļu valodas nozīmē „gods”.

Koris savā īsajā pastāvēšanas laikā jau paguvis piedalīties vairākos konkursos. Pērn koris piedalījās Dziesmu un deju svētkos, kā arī starptautiskajā koru konkursā Riminī Itālijā. Šogad koris startēja Emīla Dārziņa kora konkursā un uzstājās ar džeza programmu pavasara un rudens koncertos.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV