Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

"Kasabian" strādā pie jauna albuma

Egija Petrova, 15.12.2009. 13:43

Grupa "Kasabian" atklāja, ka viņi strādā pie jauna albuma, kas skanējuma ziņā atgādinās grupas "Pink Floyd" albumu "Dark Side Of The Moon".
"Kasabian" strādā pie jauna albuma

Grupas līderis Toms Meigans (Tom Meighan) atklāja, ka turpinājums šajā gadā izdotajam albumam "West Ryder Pauper Lunatic Asylum" būs "skaistu" jaunu dziesmu izlase, kura jau ir gatava.

„Ģitāristam Serdžo Picorno (Sergio Pizzorno) ir pilnas rokas ar darbiem. Albums ir ļoti līdzīgs grupas "Pink Floyd" albumam "Dark Side Of The Moon",” Meigans stāstīja interneta radiostacijā "Dabbl.co.uk". Viņš piebilda: „Albums ir ļoti būtisks un ļoti skaists, tajā dominē klavieru dziesmas, kas skan ļoti skaisti, bet mēs tomēr plānojam tās mazliet pārveidot.”

Lai gan grupa no Lesteras ir aizņemta ar savu jauno albumu, Meigans atzinās, ka paies kāds laiciņš līdz viņi dosies uz studiju, jo grupai šobrīd ir jāpilda savas turnejas saistības. „Mēs esam gandrīz pabeiguši albumu,” Meigans paskaidroja, „bet mums ir jādodas pasaules turnejā ar albumu "West Ryder [Pauper Lunatic Asylum]" un jāparāda tas cilvēkiem.”

Tikmēr tiek paziņots, ka "Kasabian" būs viena no populārākajām grupām, kas piedalīsies nākamā gada mūzikas festivālā "T In The Park".

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV