Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Klubā “Traffic” notiks Naughty Fruit Party

Rihards Puikevics, 16.12.2009. 15:10

19. decembrī Rīgā, klubā „Traffic” notiks krāsainā un sulīgā „Naughty Fruit Party”.
Klubā “Traffic” notiks Naughty Fruit Party

Ielās ir drēgns un vējains laiks, visapkārt valda ziema, kamēr klubā „Traffic” atgriežas vasara, īsi svārciņi un mežonīgas dejas. Ar devīzi: Taste My Moves, 19. decembra vakarā no plkst. 22:00, klubā „Traffic” atgriezīsies viss pozitīvais. Ieeja pasākumā būs bezmaksas. Par vakara „sulīgo” gaisotni rūpēsies DJ VIP, kurš apmeklētājus priecēs ar mežonīgiem ritmiem. Tāpat nebūs aizmirsts par kluba „Traffic” apmeklētājiem, kuri būs ievērojuši „dress code”, kas šoreiz ir viss seksīgais un krāsainais. Īpašas atlaides augļu kokteiļiem.

„Traffic” ir vieta, kur var ne tikai kārtīgi izdejoties un pavadīt neaizmirstamu vakaru, bet arī vieta, kur satikties ar draugiem un nosvinēt neaizmirstamus svētkus. Lai kopā būšanu padarītu patīkamāku, ir iespējams rezervēt galdiņus- www.clubtraffic.lv.  Cenā ietilpst 15 vietas pie galdiņa, kā arī  īpaši pārsteigumi no kluba „Traffic”.

Sīkāka informācija: www.clubtraffic.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV