Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Nedēļas nogalē Tukumā un Ventspilī viesosies Ziemassvētku labdarības projekta “Tu neesi viens” koncertprogramma “Karameles”

Jānis Penka, 16.12.2009. 17:19

Ar Latvijas Krājbankas sirsnīgu atbalstu sestdien, 19. decembrī plkst. 17:00 Tukumā, Sv. Trīsvienības ev. luteriskajā baznīcā un svētdien, 20. decembrī plkst. 17:00 Ventspils kultūras centrā viesosies Ziemassvētku labdarības projekta “Tu neesi viens” koncertprogramma “Karameles”.
Nedēļas nogalē Tukumā un Ventspilī viesosies Ziemassvētku labdarības projekta “Tu neesi viens” koncertprogramma “Karameles”

Koncerti notiek labdarības projekta “Tu neesi viens” koncertturnejas “Karameles” ietvaros, kura decembrī kopumā pieskandinās 8 Latvijas pilsētu dievnamus. Koncertā Tukumā un Ventspilī skanēs iemīļotas Aigara Voitišķa, Jāņa Lūsēna, Raimonda Paula, Ingus Ulmaņa un citu autoru Ziemassvētku dziesmas, kuras izpildīs Kristīne Zadovska, Ingus Ulmanis, Igo, Zane Dombrovska (Tukumā) un Amber (Ventspilī). Pavadošajā sastāvā uzstāsies Latvijā pazīstami mūziķi Aigars Voitišķis, Gints Sola, Julians, Roberts Rasa, Anrijs Grinbergs un Valdis Muktupāvels. Koncerta īpašais pārsteigums būs I.Ulmaņa vadītais Cēsu Baltais koris.

Koncertturneja šogad norit ar saukli “Tu neesi viens”, tāpēc koncertu mākslinieciskais vadītājs, režisors un solists Ingus Ulmanis aicina ikvienu aizdomāties par to, kas notiek apkārt un sniegt savu, kaut nelielu ieguldījumu tajā, lai neviens šajā Ziemassvētku laikā nejustos vientuļi. Tukuma un Ventspils iedzīvotāji uz koncertu ir aicināti nest pārtiku, saldumus, rotaļlietas, apavus, apģērbus un citas noderīgas mantas, kuras varētu noderēt grūtībā nonākušajām Tukuma un Ventspils ģimenēm. Par to, lai dāvinātās lietas nonāktu pie vietējām ģimenēm, parūpēsies laikraksta “Neatkarīgās Tukuma Ziņas” labdarības akcija “Gaišu prieku katram!” un Latvijas Samariešu apvienības Ventspils nodaļa.

Biļetes uz koncertiem pieejamas iepriekšpārdošanā interneta vietnē www.bezrindas.lv, (pensionāriem un skolēniem Ls 1,50; pārējiem – Ls 2). Latvijas Krājbankas Šokolādes kartes īpašnieki biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties par Ls 1,80, bet Dzintara komplekta īpašnieki ar Dižkarti – par Ls 1,35.

Biļetes varēs iegādāties arī koncertu norises vietās (Ls 2,50; Ls 3). Bērniem līdz 6 gadu vecumam ieeja bez maksas.

Ņemot vērā milzīgo atsaucību, koncertu organizatori aicina biļetes iegādāties iepriekšpārdošanā.

Līdz šim Ziemassvētku labdarības projekta “Tu neesi viens” ietvaros jau ir notikusi koncertprogrammas “Karameles” DVD filmēšana Spīķeru koncertzālē Rīgā. CD un DVD ar koncertprogrammu “Karameles” var iegādāties mūzikas veikalos un internetā – www.Platforma.lv, kur albums pieejams arī kā bezmaksas lejupielāde kopā ar dziesmu instrumentālajiem pavadījumiem, notīm un vārdiem. Ir aizritējis arī pirmais turnejas koncerts Valmierā, kurš pilnībā pārpildīja Sv.Sīmaņa baznīcu. Uz koncertu bija ielūgti arī bērni no SOS bērnu ciemata. Koncerta apmeklētāji bija sarūpējuši daudzas noderīgas mantas, kuras ar Valmieras novada fonda palīdzību tika nogādātas tām vietējām ģimenēm, kuras nonākušas grūtībās.

Foto: Liene Brunzete

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV