Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Devendra Banharts kopā ar Fabu Moreti no “The Strokes” izdos odekolonu

Mārtiņš Atvars, 17.12.2009. 12:41

Davendra Banharts (Davendra Banhart) apgalvojis, ka viņš apvienosies ar grupas “The Strokes” bundzinieku Fabu Moreti (Fab Moretti), lai izdotu savu odekolonu.
Devendra Banharts kopā ar Fabu Moreti no “The Strokes” izdos odekolonu

Banharts atklāja savus plānus par odekolonu intervijā ar NME Radio. „Mēs kopā ar Fabu Moreti izdosim superīgu odekolonu,” viņš paziņoja, šķobot seju, pirms atklāja, ka odekolonu nosaukuši par 'Ninja Smell', un paskaidroja, ka duets jau izveidojis reklāmu televīzijai.

„Mums ir grupa ar nosaukumu “Permanent Adventure”, un mēs valkājam ķiveres un mums pie ķiverēm ir mikrofoni. Un mēs skrienam viens otram pretī, tas ir īpašais elements,” viņš apcerēja. „Un tad es saku ‘Ko tu esi lietojis?’ un viņš atbild ‘Tikai permanent adventure’. Tāds ir mūsu odekolona reklāmas kampaņas mērķis.”

Kļūstot nedaudz nopietnākam, Banharts arī atklāja, ka Moreti grupa “Little Joy” izdos savu otro albumu nākošgad.

„”Little Joy” jauno albumu izdos “Rough Trade”,” viņš atklāja, pirms sāka slavēt ierakstu kompāniju. „Viss, ko izdod “Rough Trade”, ir labs. Adama Grīna (Adam Green) jaunais ieraksts, kuru “Rough Trade” izdos 8. janvārī, ir viņa labākais ieraksts.”

Grupas “Little Joy” debijas albums tika izdots 2008. gadā.

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV