Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Sildāmdienas bārā “Greenwood” ir klāt

Jānis Indriksons, 17.12.2009. 14:26

Sildīties ir labi! Sildīties ir moderni! Sildīties ir jautri! Sildīties mežā ar draugiem – tas ir nepārspējami lieliski! Greenwood atgādina par karstvīna labo ietekmi uz ikdienu, par jestru deju satriecošajām blakusiedarbībām uz veselību!
Sildāmdienas bārā “Greenwood” ir klāt

Trešdienas un ceturtdienas ir apzīmogotas un nodēvētas par Studentu dienām, palīdzēsim atpūsties no grāmatām ar Studentu Cenām! Īpašais ruma vai viskija kokteilis ar kolu tikai par Ls 1,90, izlejamais Lāčplēša alus tikai Ls 1! Lai kājas no priekiem līdzi lustētos, ceturtdien bārā “Greenwood” uzstāsies DJ Bruno, kurš sen zināms kā ballīšu kūdītājs.

Piektdien, 18. decembrī, par lēcamatmosfēru parūpēsies Egons Reiters, kurš enerģijas padevē nav apstrīdams. Meža biedri viņa klātbūtni vienmēr gaida, šoreiz viscaur ar sasildīšanās mērķi. Līdzbiedriem jāatminas, ka Laimīgā stunda no 22:00 – 23:00, pērkot vienu kokteili, otru saņemsi par brīvu.

Sestdien, 19. decembrī, aiz pults Kaspar Bindeman ar savu glīto, klibo piespēlētāju Agnesh.

Zaļais bārs pilns labu domu, siltu dzērienu apsalušajiem, aukstu dzērienu sakarsušajiem. Kautrību pie malas, Ienāc ārā!

www.greenwood.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV