Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Morisejs atvainojas faniem par savu neveiksmīgo albumu

Egija Petrova, 18.12.2009. 10:56

Morisejs publicējis gada nogales paziņojumu, kurā viņš izsaka nožēlu par savu nesen izdoto izlases albumu "Swords", kas, viņaprāt, bija "katastrofa".
Morisejs atvainojas faniem par savu neveiksmīgo albumu

Albumu, kurā atlasītās otršķirīgās dziesmas, izdeva oktobrī, un Apvienotās Karalistes populāro albumu sarakstos tas nokļuva 55. vietā. Runājot par populāro albumu sarakstu, Morisejs fanu mājaslapā "True-to-you.net" rakstīja, ka, viņaprāt, izlases cena tika pārvērtēta.

Viņš raksta: „Man žēl, ka "Swords" bija tik "katastrofāls".” „Kaut sākotnēji tika ieteikta un atbalstīta doma, ka albums CD formātā būs samērā nedārgs, tas visur parādījās kā viens no dārgākajiem CD. To izplatīja nelielos apjomos un albumam nebija nekādu iespēju, un pārdotāko albumu sarakstos "Swords" nonāca zemā vietā, pašā zemākajā kādu jebkad esmu piedzīvojis.”

Citviet ziņojumā Morisejs aprakstīja savu 2009. gada turneju, kuras laikā viņš atstāja skatuvi Liverpūles koncertā, kad kāds skatītājs meta viņam ar dzēriena pudeli, un Svindonas koncerta vidū viņš sabruka.

„Cerība zuda Liverpūlē, un fiziskais maksimums tika sasniegts Svindonā – tie ir dzīves neveiksmīgākie notikumi,” viņš rakstīja par koncertiem. „Es vakaru pavadīju Svindonas "Great Western" slimnīcā, kur tās darbinieki atjaunoja manu ticību cilvēcīgumam. Man nebija ne jausmas, ka šāda laipnība vēl pastāv,” atklāja mūziķis.

Dziedātājs apstiprināja, ka viņš joprojām ir bez ierakstu kompānijas, šogad viņš aizgāja no ierakstu kompānijas "Universal".

Viņš rakstīja: „Kas mūs sagaida nākotnē? Kas notiks nākamajā minūtē? Tas viss atkarīgs no apņēmības, kas rodas garīgi dziļākās vietās nekā vienkārši ķermenī. Ierakstu kompānijas nav ieinteresētas, bet gan jau arī mani apciemos veiksme. Tā vienmēr notiek.”

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV