Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Studentu klubā šovakar – videodiskotēka

Studentu klubs, 18.12.2009. 12:10

Šī vakara pasākumam dots nosaukums „Dejas Evolūcija” un tajā ar mūzikas video starpniecību tiks rādīti spilgtākie dejas piemēri pasaules un pašmāju mūzikas video klipos, kuriem aicinām dejot līdzi.
Studentu klubā šovakar – videodiskotēka

Studentu kluba radošā komanda sagatavojusi plašu video programmu sākot no Freda Astēra leģendārās dejas ar pakaramo, Bītliem un disko ēras līdz pat Blur, Kings of Convenience, Hot Chips un Friendly Fires. Pienācīgs gods tiks atdots arī deviņdesmito gadu rokmūzikai (Bloodhound Gang, Nirvana, Red Hot Chili Peppers, The Offspring, Garbage, Alien at Farm u.c.), kā arī deju grīdu grāvējiem (Fatboy Slim, Boomfunk MC) un popmūzikai kas  ne tikai saglabājuši aktualitāti līdz mūsdienām, bet arī piedāvā izjustas deju soļu kombinācijas, kā arī daudziem jo daudziem citiem spilgtiem mūziķiem-dejotājiem visas nakts garumā.

Ieeja klubā no plkst. 22:00, bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV