Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Dobeles pilsētas kultūras nams dāvina Ziemassvētkos koncertu “Ziemassvētku sapni plaukstā tver”

Anete Muceniece, 18.12.2009. 15:52

Trešdien, 23. decembrī, plkst. 20:00 Dobeles pilsētas kultūras namā notiks Ziemassvētku koncerts „Ziemassvētku sapni plaukstā tver”.

Visiem zināmas un vēl nedzirdētas Ziemassvētku dziesmas dzirdēsiet Dobeles jauktā kora „Sidrabe” un jauktā kora „Ogre” skanējumā, izcilā diriģenta Jāņa Zirņa vadībā, kormeistars Lauris Lieldiens. Kā arī īpašo svētku noskaņu caur mūzikas skaņām jums sniegs Dobeles pilsētas kultūras nama vokālais ansamblis Kārļa Freiberga un Leldes Dombrovskas vadībā.

Uz mirkli aizmirsīsim par ikdienas rūpēm un ļausim mūzikas skaņām ienest mūsu dzīvēs vieglo, pūkaino un neatkārtojamo sniegpārsliņas baltumu.

Ziemassvētki ir dāvināšanas laiks un šogad mēs gribam Jums dāvināt brīnišķo un mazliet dievišķo dvēseles mieru, kas aizies līdz ikvienai sirdij un sniegs brīnumu sajūtu – tikai pasniedz roku – brīnums nolaidīsies ikvienā plaukstā un tad turi to pie sevis!

Plašāka informācija Dobeles kultūras nama mājas lapā: www.kulturadobele.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV