Trešdiena, 25.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Rauls, Rodrigo;

Kriss Mārtins labdarībai izsolīs savu pirmo ģitāru

Egija Petrova, 18.12.2009. 16:13

Grupa "Coldplay" sākusi savu labdarības projektu "Desmitgades attīrīšanas izsole", lai palīdzētu saziedot naudu labdarības iestādei "Kids Company".
Kriss Mārtins labdarībai izsolīs savu pirmo ģitāru

Kā iepriekš tika ziņots, grupa atklāja, ka labdarības projekta ietvaros faniem būs iespēja solīt par instrumentiem, tērpiem un piemiņas lietām ar grupas dalībnieku autogrāfiem.

Izsole sākas šodien, 18. decembrī, pasaules interneta veikalā "Ebay". Nesen grupa publicēja visu pārdošanā esošo lietu katalogu.

Būs iespējams iegādāties Krisa Mārtina pirmo ģitāru. Uz ģitāras ir iegravēts jau mazliet pabalējis uzraksts – "Kristofers E. Dž. Mārtins" ("Christopher AJ Martin"). Ģitāra tika izmantota, lai sarakstītu daudzas no pirmajām "Coldplay" dziesmām, kā arī daudzas dziesmas debijas albumam "Parachutes".

Izsolē būs iespējams iegādāties arī grupas tērpus, kurus viņi nēsāja albuma "Viva La Vida" pasaules turnejas laikā, globusu, kas ir redzams uz grupas debijas albuma vāka, un daudzas citas unikālas lietas.

Pieticīgo maciņu īpašniekiem grupa izsola litogrāfiju kolekciju ar grupas dalībnieku autogrāfiem, kas būs pieejama iegādei pēc principa "kas pirmais brauc, tas pirmais maļ". Viens litogrāfijas darbs maksās 10 mārciņas. Darbi būs pieejami iegādei dažādos izsoles norises laikos interneta veikalā "Ebay" labdarības iestādes "Kids Company" profilā mājaslapā – (http://shop.ebay.co.uk/coldplaykidscoauction/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=&_trksid=p3686).

Izsole notiks no 18. līdz  31. decembrim. Detalizētāku informāciju un izsoles katalogu lejupielādēt iespējams grupas mājaslapā – Coldplay.com.

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV